DA LI STE ZNALI DA ĆE MART ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA BITI NAJSRETNIJI MJESEC U GODINI: Evo ko će imati lagodniji život i bolje prilike, za njih SVEMIR sprema nešto nevjerovatno.

Mart će biti najsretniji mjesec u 2023. godini za 3 horoskopska znaka – astrolog otkriva koga očekuje pozitivna energija u prvom mjesecu proljeća!

STRIJELAC

Strijelac će imati sretan niz u martu, jer će Saturn biti u Ribama i Strijelac može koristiti energiju ovog planeta.

Ovo će biti vrijeme da pratite put ka svojoj sudbini i poduzmete korake koji su vam potrebni da biste je ispunili.

Vrijeme je da u ovom mjesecu otkrijete i istražite svoju pravu svrhu.

JARAC

Mart je najsretniji mjesec za Jarce u 2023. godini. To je zato što će Pluton konačno napustiti Jarca u martu, što će omogućiti onima koji su rođeni u ovom znaku da se osjećaju lagodnije i slobodnije.

Moguće je da su se do ovog mjeseca Jarci vjerojatno osjećali pomalo na rubu.

Međutim, ovaj teret će biti skinut u ožujku/martu pa će biti mnogo opušteniji.

VODOLIJA

Za Vodoliju su najsretniji mjeseci u 2023. godini februar i mart iz dva razloga: Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti Vodenjaka i ući u Ribe.

Moguće je da će ova planetarna pomicanja donijeti veliki preokret za Vodenjake. Sav naporan rad iz posljednjih nekoliko godina će se završiti, što omogućava Vodenjaku da se osjeća manje ograničeno.

U ovim mjesecima mogući su romantični udvarači, prilike za karijeru i putovanja, koje će postati dostupne tijekom ovog perioda, čak i ako se ostvare tek nešto kasnije tijekom godine.

Prema riječima astrologa, horoskopski znakovi koji će se u ožujku/martu suočiti s izazovima su Ribe.

Saturn će ograničiti sposobnost Riba da idu s tokom.

Ipak, mart neće biti loš jer će vam njegovi izazovi omogućiti da naučite neke lekcije koje mogu dovesti do života kakav ste oduvijek željeli.

(sensa.mondo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *