“OPRAŠTAM TI!” Veliko POMIRENJE Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića U NAJAVI: Idemo sve što smo se dogovorili!

Ljubav će pobijediti sve!

Zorica Marković i Mikica Bojanić razgovarali a razgovaraju o Zvezdanu Slavniću i Ani Ćurčić.

Zadrugarka je tom prilikom iznijela svoj stav o trenutnoj situaciji u kući.

Zorica Marković

– Vjerujem Ani jer je on tokom Uroševih skandala rekao da će da brani žene, ja sam mu odmah poslije prišla i pitala da li će da se bije sa tobom ako diraš nekoga. Onda dođe ona i kaže da dolazi da ga spasi. Ona je polupana, ne zna gdje bije! Stavlja ga ispred sebe, ispred svega što je gledala napolju, a gledala je sve to mnogo bolno. Znaš kako ti je majka prošla. To su godine potrošenog i bačenog života, a druge stvari da ti ne pričam jer nisu do mene. Zvezdan je bio dobar prema meni, još uvijek se poštujemo, ali ja neću i ne mogu jer mi se gadi čovjek. Iz dana u dan sve više! To ću mu reći. Ona je imala dva spontana sa njim i jedno namjerno prekinuto kad je otišao u zatvor. Ona pristaje da dođe da to spase ako ikako može znajući njihovu napolju ni malo zavidnu sitaciju. Ona je preko svega prelazila zbog ljubavi i straha, zapamti to. Očekivao je to i ovdje, a to je nemoguće zbog svega i zato je pravio haos, izletao kroz prozor – rekla je Zorica.

– Da ne bi pričala. Sve se obije o glavu. Kada udari pare i slava tu se sve svršava – rekao je Mikica.

-Tako je. Posle prastea i poslednjeg pitanja, ne da mu oprosti, ne da se pomire nego da razjasne. Njoj kao ženi nakon svega – rekla je Zorica.

– Znam, ja sam mu rekao da se ponaša kao da je ona njega prevarila, a ne on nju. Znaš kako ti i ja spašavamo? Sad ću ja da ti kažem.  Ja hoću život sa tobom. Ja ti sada opraštam. Kao što sam ti mnoge stvari oprostila. Imaš da se izjasniš i da idemo sve što smo se dodgovorili. Tako se spašava. Tako se radi to – rekao je Mikica.

Zorica Marković

– Njen posljednji trzaj je pitanje da li je zaljubljen. On je njoj prilazio sa pokajanjem, trzajima, glavom. Mene je molio da budem uz nju i budem kod nje. On kaže da nije zaljubljen i da počinje da je voli, ali ironično. Tad je pukla. Od tad ništa više nije isto kao prije – rekla je Zorica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *