IMAĆE VEOMA DOBAR PERIOD U ŽIVOTU: Ruski astrolog izdvojio 3 znaka kojima će se u martu posrećiti

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih ruskih astrologa, a uprkos činjenici da mnogi sumnjaju u njegove prognoze, on izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama i ljudi ga rado prate

Ovog puta on je izdvojio tri znaka Zodijaka koji će u martu imati veoma dobar period, a njihovi žvioti razvijaće se u najboljem mogućem pravcu, prenosi „Prochepetsk.ru“

RAK

Rakovi će u martu biti u centru pažnje, a prvi mjesec proljeća mogao bi da im donese unaprijeđenje na poslu, uspjeh u sferi ljubavi, puno inspiracije i kreativnosti. Ovo će vam dati novu snagu i energiju, natjerati vas da više vjerujete u sebe, a samim tim poradite na novim projektima i idejama.

DJEVICA

Djevicama će u martu sva vrata biti otvorena! Vaš napor i zalaganje na poslu biće primijećeni, pohvaljeni i zapamćeni, a odnosi sa porodicom i prijateljima će procvjetati. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da pronađete ravnotežu između privatnog i poslovnog života, te da izdvojite vrijeme samo za sebe.

VAGA

Riječ koja će obilježiti vaš mjesec mart je izbor. Ono što vas dijeli od napretka u karijeri, pronalaženja partnera ili rješavanja finansijskih problema jesu vaše sopstvene odluke. Globa ističe da će vam mart donijeti prave prilike i odgovore, a sve što treba jeste da ih iskoristite! Energije za ostvarivanje planova vam neće nedostajati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *