OVAKVE KROMPIRIĆE JOŠ NISTE JELI, NE TREBA FRITEZA: Trebaju vam samo 2 KLJUČNA SASTOJKA – hrskavi i preukusni

Za ovaj nevjerovatno hrskav krompir vam trebaju samo 2 sastojka tajna sastojka.

Idealni su za aperitiv ili predjelo. Ako želite da iznenadite svoje goste, ovaj recept je savršen za vas! Možete uživati ​​u njima kao predjelo uz omiljene umake!

Sastojci:

– 6 srednjih krompira – 4-5 kašika kukuruznog skroba – Sol – Ulje

Pripremu pogledajte u videu ispod:

Igramo još jedan zvezdani rulet, a Merkur i Venera ušli su u znak Jarca, pa postajemo štedljivi. Pojedini znakovi imaće više sreće na finansijskom planu nego ostali

Planete u Jarcu nas podsjećaju da uštedimo neki novac pred Novu godinu, ali i da pametno ulažemo. Situacija na nebu nije sjajna, jer je Mars retrogradan, a Uran u lošem aspektu sa Saturnom iz Vodolije, pa nije povoljno da podižete kredit do kraja godine, niti ulažete veliki novac

Ukoliko se pitate ko će dobiti novac do 18. decembra, to su ovi horoskopski znaci: Strijelčevi, Ribe, Jarčevi i Vage.

STRIJELAC
Vi ste jedan od znakova koji dobija najviše vrednih poklona pred kraj godine. Zajedno sa Jarčevima slavite svoj rođendan, pa novac i pokloni stižu sa svih strana. Očekuje vas manji novčani dobici. Imaćete priliv novca iz dva izvora.

RIBE
Mars jeste retrogradan u Blizancima, ali hvata dobar aspekat sa Saturnom, pa može da vam stigne novac koji je kasnio. To je nešto što se tiče vaše porodice i stana. Ipak, nije dobar trenutak za podizanje kredita.

JARAC
Venera i Merkur u vašem znaku donose vam takođe poklone kao i Strelčevima. Imate velike šanse da dobijete na igrama na sreću. Saturn može lako da vam donese neki novac koji ste čekali. Ovaj dio godine vam odgovara, pa vas očekuju iznenađenja na finansijskom planu.

VAGA
Čekate novac koji treba da stigne iz inostranstva. Koliko god da se to prolongira, taj novac će stići. Uz otežane, okolnosti pare stižu. Ukoliko planirate da ulažete u nekretnine čekajte sredinu januara.

(Informer.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *