“ON ĆE DA RAZOTKRIJE ANĐELU!” U Bijelu kuću ulazi “Džoker” – osoba koja će Đuričićevoj uništiti život?!

U toku emisije “Pitanja novinara” voditelj Darko Tanasijević pozvao je Ivana Marinkovića da prokomentariše sve što su Zorica Marković i Anđela Đuričić izrekle jedna drugoj.

– Ja sam šokiran – počeo je Ivan.

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Kravlja p*čka šokirana, izgovorio ljudima milion stvari i došao da upozna dete u rijalitiju – dodala je Zorica.

– Najviše sam šokiran Aninim ponašenjem, smejanjem sa Majom, češkaj tu Bilala. Ovo što je je Zorica rekla za Anđelu, samo da se razumemo da nisam na Anđelinoj strani. Poslednje što si pitao Anu je kako komentariše ovo što je Zorica rekla Anđeli. Ne znam da li Ana zaboravlja jednu činjenicu i da je Ana više puta čula to, kako ona reče “majka”. Vi se pozivate na neko majčinstvo, pa mi to nije jasno – govorio je Ivan.

– Smej se malo – dobacio je Zvezdan Slavnić Ani Ćurčić.

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Hoćeš da mi narediš? Ako se ne smejem je l’ ćeš da me udariš – pitala je Ana.
– Ti si postala takva klošarka. J*bo te ko te napravio, to si ti, i zato si tu sela. Klošarko raspala, teška si klošarka. Ovo ti je smešno, a da se tvoj detetu to desilo tad se ne bi smejala. Klošarko jedna – nastavio je Slavnić.

– Meni je dete umrlo – poručila je Ćurčićeva.

– Nekome ćeš ti da pričaš istinu i neko će da te sluša, rekao je pet stvari, što se nisi smejala? P*ši k*rac, lepo je razumela ona nego se folira – pričao je Zvezdan.

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sam rekao da mi je šokantno. Ja ću da se podsetim da je ovo rijaliti, nema da li neko pokazuje ljudskost ili ne, to izuzmeš. Ovde je niste pokazali ni ti, a ni Zorica. Velika je razlika kad Zorica ustane sa stavom i izrekne nešto na šta se većina ljudi nasmeje, a ti se potpuno upecaš. Po tvojim stavovima to ne treba da bude smešno – pričao je Ivan.

– Ja sam je prva tako nasmejala, mnogo se zalažete za jednu reč, a ovako se niste založili za rečenicu da sam šizofrena majka koja bije decu kaišem – dodala je Ana.

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Šta misliš da je džoker koji Zorica poseduje o Anđeli – pitao je Darko.

– Ona je rekla da će taj džoker možda da uđe, tako da ona tripuje da mi mislimo da će taj neko da razotrkije Anđelu. Meni je Zorica jako inspirativna, kad se ovako obuče – dodao je Ivan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *