VELIKI NOVAC STIŽE ZA OVA 4 ZNAKA DO 18. MARTA: Odmah provjerite jeste li među njima, ako jeste uradite OVO

Pojedini znakovi će zbog Saturnovog ulaska u Ribe morati da nauče više da štede, dok će drugi konačno dobiti ono što im pripada.

Naime, nastupio je jedan od najvažnijih astroloških perioda u 2023. godini, a to je Saturn u Ribama, koji će snažno uticati na sve horoskopske znakove.

Naglašen znak Ribe pojedinim znakovima zodijaka znatno više odgovara kada je novac u pitanju.

Ovan

Venera u vašem znaku donosi vam puno razgovora o finansijama, ali i mogućem povećnju plate. Do kraja nedelje treba da iskoristite uticaj Venere iz vašeg znaka kako biste poboljšali svoje finansijsko stanje.

Vodolija

Planete rade u vašu korist, ali imate prevelika očekivanja kada je novac u pitanju. On će stići ali to neće biti veliki novac kojem se nadate. Moguć je dogovor o novom poslovnom partnerstvu koje će vam se isplatiti.

Strijelac

Saturn u Ribama donosi vam zaradu iz kuće ili na osnovu nekretnina. To znači da ukoliko se bavite kupoprodajom stanova, onda možete da profitirate. Vi ste znak koji lako može da dobije na igrama na sreću.

Jarac

Pred vama je nedelja u kojoj ćete imati važne razgovore o plati. To se vjerovatno odnosi na visinu vaših primanja, tako da možete da očekujete pomak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *