Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                     

PJEVAČ IZ PODGORICE BIO SVJEDOK AFERE MITO U GRANDU: Ovu KLJUČNU rečenicu je Snežana Đurišić izgovorila Dušanu, Rajo je sve ČUO

Crnogorski pjevač Rajo Simonović osvojio je svih 6 glasova u trećem krugu emisije Zvezde Granda i prošao direktno u naredni krug. On je za mondo.me govorio o svom iskustvu, radu sa mentoricom Snežanom Đurišić, kao i o aferi “Mito”.

Naime, kao bomba odjeknula je priča kandidata “Zvezda Granda” Dušana Vukadinovića da mu je pevačica Snežana Đurišić tražila novac kako bi prošao u naredni krug takmičenja. Rajo je bio na snimanju emisije nakon čega je Dušan optužio njihovu mentoricu Đurišićku.

Rajo Simović
“Nije ni mesto ni vreme da me to pitate, s obzirom da imamo istog mentora i da smo iz istog grada. Poznavao sam tog momka pre nekoliko sati, bili smo zajedno na probi i u studiju, i na snimanju ceo dan.Bio sam prisutan sve vreme.Ne bih nista komentarisao jer nije moje da pricam o tome znam sta je bilo i kako je bilo.jedno je sigurno i sta mogu i ja hoću da kažem da što se mene lično tiče nisam imao ništa sa tom ženom.Od prvog trenutka kada mi je postala mentor, čak i sa bilo kim iz žirija, Sašom Popovićem, uvek su me dočekivali, dočekivali mene, isprati me… sto se mene licno tice novca nije bilo. Mislim da bi za ovih 20 godina on prijavio da se ovo desava. To nije tacno ja sam bio tu nisam bio prisutan cijelo vrijeme, prolazio sam u dva navrata i nisam cuo nista slicno.Sigurna sam da je Snezhana rekla isto sto je rekla na probi, a to jaka rijec i misao iz koje su izvadeni Svima nama na probi, nama trojici, rekla je ljudi moji, skoncent odmahni glavom, slušaj šta ti pričam o tome kako treba da se peva. Ne pjevaj tako polako… ili ono što mi je rekla: Vi ste mi Crnogorci fini, imate urođeno ležerno pjevanje, i vi pričate opušteno i tako pjevate tiho i lijepo. Ne budite lijeni u polaganju. Moraš da pevaš kako ti kažem, ako misliš da ćeš proći jer neću da se zezam sa tobom” To je veoma ključna misao i rečenica: “Nisam došao da radim sa tobom džabe” – ne “džabe” što se novca tiče, u smislu da ne gubim vrijeme jer imaju milion obaveza – rekao je Rajo.

Podsjetimo, šef Granda Saša Popović govorio je o optužbama majke kandidata u “Zvezdi Granda”, koja tvrdi da im je pjevačica Snežana Đurišić, inače članica žirija, tražila novac kako bi mogao bi da prođe u naredni krug takmičenja.

– Za nepune dve decenije koliko traje ovaj konkurs, mi radimo bez ijedne mrlje i zakulisnih radnji. Ovo je bio samo pokušaj pojedinca da stavi ljagu na naše takmičenje i naruši kredibilitet vrhunskog člana žirija poput Snežane Đurišić. Toliko je smiješno, ne bih trebao ni komentarisati. Ali mislim da moram da zaštitim našu emisiju, kao i svakog člana žirija, od svih vrsta napada – naveo je Popović.

Snežana je prvi put o ovoj aferi govorila na Kurir televiziji u emisiji Pusl Srbija.

– Dušan Vidaković je kandidat koji je ispunio sve uslove za ulazak u Zvezde Granda. Dalje predispozicije dale su mu mogućnost da izabere mentora. S obzirom da je čist narod, hteo je Cecu Ražnatović, ali ona ga je odbila, pa je izabrao mene. Veoma je talentovan, prošao je dva kola, ali kada je došao u treće, nije došao spreman – rekao je Đurišić i dodao:

– Onda sam mu rekao ovako: “Dobit ćeš matrice pjesama koje si sam izabrao i molim te spremi se, sutra ćeš se takmičiti”. Nije to uradio sutradan na probi. Pitao sam ga šta je razlog. A on je rekao “pa, poslali su mi ovakvu matricu”. Rekao sam mu da to ne smije reći, jer nije tako. Drugim riječima, pokušao je da sabotira. Zato su i probe, pa da pevačica kaže da se ne čujem dok pevam – rekla je Đurišićka za Kurir.

kurir.rs/mondo.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *