ZVEZDAN SE VRATIO OD LJEKARA SA OZBILJNOM DIJAGNOZOM! Odmah prišao Ani: STANJE MI SE STRAVIČNO POGORŠALO!

Zvezdan Slavnić nakon žestoke svađe sa bivšom ženom Anom Ćurčić, tokom koje ju je izvrijeđao i optužio da je s njim imala s*eks u krevetu njenog bivšeg muža, dok je još s njim bila u braku, sada pokušava da smiri situaciju.

Najprije je plakao, a onda joj se poslije nekoliko sati ponovo dodvoravao, a gledaoci masovno pišu komentare da kroz svoju priču o zdravstvenom stanju pokušava da izmanipuliše njome.

Zvezdan je otišao kod Ane i pokušao na miran način da razgovara sa njom, pričao je da je išao kod ljekara, i da mu stanje nije dobro, samo da bi je spriječio da i dalje o njemu iznosi užasne stvari koje joj je radio.

– Šta bi ti rekla kada bih ti sada rekao da sam bio kod kardiologa, i da mi je rekao da mi se zdravstveno stanje stravično pogoršalo u odnosu na proteklih šest mjeseci? Pogoršalo mi se stanje, lupanje srca… Pitam te samo” – počeo je Zvezdan kroz suze.

 Rekla bih ti da se čuvaš, šta mogu da ti kažem. Pričali smo kako ćeš ući ovdje zbog zdravlja – odgovorila mu je Ana.

– Šta bi bilo kada bi ti otišla kod psihijatra i rekla da ti je stanje pet puta gore. Da ti to meni kažeš, da li misliš da bih te ja d**ao?” – pitao ju je.

– Ne – kratko je odogovorila, a onda joj je priznao da mu zapravo nije ništa.

– Evo ja ću da ti kažem da mi hvala Bogu nije ništa loše. Htjeli smo jedan drugom život da damo. Ja sam idiot nenormalni, ti bar imaš svijest veću od mene, ja te molim da to ne radiš – govorio je Slavnić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *