BRENA HRABRO ISTAKLA OBLINE NA SRPSKOM SKIJALIŠTU: Prorez haljine joj sezao iznad kuka

Uoči nastupa legendarna pjevačica strpljivo je odgovarala na pitanja znatiželjnih novinara i obožavatelja, najviše vremena posvetivši tomu da podijeli dojmove s nedavne zagrebačke premijere predstave ‘Lepa Brena Project’ inspirirane njezinim životom.

Foto: Instagram/Screenshot

Lepa Brena (62) za nastup proteklog vikenda, kojim su najavili skorašnji kraj skijaške sezone na popularnom Kopaoniku, a za koji organizatori redovito keširaju pozamašan honorar pjevačima, odabrala je odvažnu crnu haljinu ukrašenu kristalićima i perlicama koje podsjećaju na bisere. No kad se popela na binu, fanove je, osim glasom, bacila u potpuni trans tom kreacijom.

Prorez na haljini premašio joj je kuk pa su joj se u plesnim pokretima značajno isticale obline. Diva je opravdala očekivanja publike glazbenim performansom, a može se reći kako je nadmašila očekivanja izgledom. Poznato je kako je Brena jedno vrijeme vodila bitku s viškom kilograma. Ali ekspresno se stesala pa sad svojim impozantnim izdanjima ‘drži lekcije’ znatno mlađim kolegicama.

Foto: Instagram/Screenshot

– Bila sam dugo na strogom režimu prehrane koji je podrazumijevao nekakvu vodu s blanširanim povrćem, punu vitamina. Uz to bih pojela grilano ili kuhano meso. Jako važno mi je bilo da mi posljednji obrok bude najkasnije oko šest ili sedam sati navečer i da bude vrlo lagan. Na primjer jaja, komad piletine ili ribe uz salatu – otkrila je nedavno tajnu svoje forme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *