KRISTINA NIJE MOGLA DA USTANE IZ KREVETA, IMALA JE 250 KG: Potpuno se transformisala, muškarci sada bulje u nju!

Kristina je bila toliko očajna da je na kraju kontaktirala dr Nauzaradana koji ju je upozorio da operacija neće uspjeti ako ne skine kilograme.

Zbog svoje kilaže ostala je vezana za krevet dvije godine, a sada je potpuno neprepoznatljiva nakon operacije koja joj je promijenila život. Naime, Kristina Filips iz Misisipija je imala samo 22 godine kada je bila podvrgnuta operaciji gastričnog bajpasa i nakon nje je uspjela da smrša nevjerovatnih 243 kilograma. Njenu životnu priču mogli smo da pratimo u poznatoj TLC emisiji „Moj život sa 200 kilograma“.

https://www.facebook.com/christinaphillips4/photos/a.465471020463672/469789080031866/?type=3

U emisiji je Kristina opisala period kada je imala najveću kilažu kao nepodnošljiv i istakla je da nije mogla pošteno da ustane iz kreveta, a da se ne zadiše. Za svoje stanje okrivila je roditelje koji su joj dozvoljavali da gricka brzu hranu između obroka.

Kristina je bila toliko očajna da je na kraju kontaktirala dr Nauzaradana koji ju je upozorio da operacija neće uspjeti ako ne skine kilograme. To je dovelo do toga da je pronašla motivaciju i počela da se hrani mogo zdravije, ali i da vježba što je dovelo do značajnih rezultata i na kraju je izgubila skoro 250 kilograma.

Sada redovno objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama kako bi inspirisala druge.

Ali uprkos pozitivnim slikama koje Kristina objavljuje na Internetu, ona je također dokumentovala kako je gubitak težine uticao na njeno mentalno zdravlje jer se plašila da će vratiti kilograme nakon operacije. To je dovelo do toga da je tražila terapiju kako bi uspjela da prevaziđe svoje strahove.

„U posljednje vrijeme, svaki put kada vidim da se skala povećava, preplašim se i prestanem da jedem nekoliko dana. “I ne znam kako da promijenim to kako se osjećam”, rekla je.

Također je rekla da je njena transformacija dovela do toga da se raziđe od muža Zaka, nakon što je postala nezavisna jer to jednostavno više nije funkcionisalo.

Međutim, uprkos tome, ona tvrdi da je srećnija nego ikada jer može da hoda normalno i više ne gubi dah pri najlakšem fizičkom naporu: „Sada sam u stanju da uradim mnogo više. Prilično je sjajno. „Ranije nisam mogla da napravim nekoliko koraka, a da se ne osjećam kao da ću umrijeti”, zaključila je Kristina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *