TARA SIMOV U SUZAMA MOLI ZA POMOĆ, PLAČE NA SAV GLAS: Obratila se javnosti zbog problema koji je zadesio

Bivša zadrugarka Tara Simov broji sitno do porođaja, a sada je sve iznenadila kada je na svom Instagram storiju objavila snimak na koje plače na sav glas.

Foto: Instragam printscreen/tarasimov

Naime, Tara se jadala svojim pratiocima kako se ugojila, te ih je zamolila za pomoć.
– Ko zna kako se smanjuju kolena i listovi neka mi se javi. Danijel mi sve vreme priča da nisam debela. Kako se mršavi? – pričala je ona.

Inače, ona se nedavno požalila i na zdravstvene probleme koje su je zadesili u drugom stanju.

– Kamen i pesak u bubregu tokom trudnoće, iskustva? Umreću – napisala je Tara Simov.
Tara i njen izabranik uskoro će postati roditelji djevojčice. Ona je vijest o prinovi objavila na svom Instagramu.

Foto: Instragam printscreen/tarasimov

– Postajemo roditelji! Iskreno ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla.. Ko me prati zna da sam se ja još pre par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najlepšu vest na svetu – počela je ona i dodala:- 4 meseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu! A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dete na svetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi tebi hvala za sav trud i živce zadnji period i najsrećnija sam što si baš TI taj! A za samo nekoliko meseci, ceo svet je naš, ti, bebče i ja – poručila je Simova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *