OVAKO JE SRPSKA PAMELA ANDERSON IZGLEDALA NEKADA: Zbog jedne odluke svi joj se dive!

Pjevačica Inidra Radić već nekoliko godina je u medijskoj ilegali i o svom privatnom životu ne želi ni riječ. Zbog atraktivnog izgleda, nju su upoređivali sa čuvenom Pamelom Anderson, a pjevačica danas važi za jednu od najprirodnijih dama sa scene koja je odoljela estetkim korekcijama.

Na društvenoj mreži Instagram je isplivala Indirina fotografija iz djetinjstva, tačnije iz školskih dana. Ono što je već na prvu primjetno jeste da je pjevačica i tada imala dugu talasastu kosu, koja je danas jedan od njenih najvećih aduta.

Nedavno je pjevačica u intervjuu priznala da se prezasitila estrade, kao i da ne želi nikakve korekcije da radi na sebi.

– Ja stvarno ne želim u 55. godini da izgledam kao da imam 30 godina. Želim da imam bore, želim da se vidi, naravno neću da budem sijeda. To su neke stvari koje kontrolišeš, ali najvažnija je ljubav prema sebi – rekla je Indira svojevremeno za „Kurir“.

Inače, Indira je sa 10 godina pokazala ljubav prema pjevanju, ali je najprije radila kao medicinska sestra u jednoj bolnici, ali i pored neodobravanja roditelja da se bavi javnim poslom, ona je istrajala u svojoj odluci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *