“Moj muž radi u Njemačkoj, a ja živim sa njegovim roditeljima”

“Moj muž radi u Njemačkoj, a ja živim sa njegovim roditeljima. Vjenčali smo se prošle godine i to sa samo 19 godina… volimo se, ali… ni moji, a ni njegovi roditelji nisu baš bili sretni, čak su pokušavali da nas rastave, ali na našu sreću brzo sam osala trudna tako da smo se osigurali, tačnije barem sam tako mislila do danas.

U trećem sam mjesecu trudnoće i danas me svekrva vodila na pregled kod nekog privatnog ginekologa. Moja prva posjeta ginekologu uopšte i bio je toliko grub da sam nakon tog pregleda prok,rvarila… (tamo dole). To sam primijetila kada sam došla kući i toliko sam se uspaničila da sam se odmah vratila natrag i to sama.

Utrčala sam u ordinaciju i sva zabrinuta ga upitala zbog čega krvarim, na što mi je taj ginekolog reklao da sam džaba dolazila i da sam mogla pitati i svekrvu zbog čega krvarim. Nakon toga mi je rekao da je moja beba sasvim uredu, da je to krvarenje sasvim normalno te da mi je to moja svekrva kao medicinska sestra mogla sve lijepo objasniti.

rt

Otisla sam kući i nakon sat vremena sam išla da vršim malu nuždu i tada sam opet vidjela tragove krvi u mokraći. To me sada toliko muči i brine da ću od muke poludjeti… Sumnjam u sve ovo, sumnjam da mi svekrva nije nešto namjestila da pobacim? Molim ako može neka iskusnija djevojka ili žena da mi pomogne… da li je ovo što mi se desilo normalno??? Molim vas… poludjeti ću od brige… “

Izvor:Ispovesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *