150 ZVANICA, TORTA NA 4 SPRATA: Tetka Ceca sestričini priredila šok iznenađenje za punoljetstvo, a onda je stigao poklon iz Španije!

Sestričina Svetlane Cece Ražnatović Helena Ocokoljčić proslavila je punoljetstvo, a proslavi je prisustvovalo 150 ljudi, a ponosna tetka je za mezimicu priredila iznenađenje, tako što je dovela mladog repera Vojaža da na rođendanu otpjeva nekoliko pjesama.

– Anastasija nažalost neće biti sa nama. Čeka papire, to je razlog što je već dugo nema, jer ne može da izađe iz zemlje. I ja bih se opet vratila u Španiju – rekla je Ceca.

Također, Helena je od tetke Cece dobila posebno iznenađenje. Naime, na njenom rođendanu je zapjevao reper Vojaž, koji je doveo atmosferu do usijanja, a djeca su na rođendanu pala u trans kada su ga vidjela.

Anastasija, koja zbog papira koje čeka, nije bila u mogućnosti da dođe na sestrin 18. rođendan, priredila je za nju posebno iznenađenje. Putem video snimka joj je čestitala punoljetstvo, ali i zajedno sa ostatkom porodice pomogla u pravljenju snimka o odrastanju Helene.

– Prelepo izgledaš večeras, želim ti da se super provedeš i da ovo bude za tebe noć za pamćenje. Maksimalno iskoristi. Tvoja porodica, koje sam ja deo ti je pripremila malo iznenađenje, retrospektivu života do sada i nadam se da će ti se svideti. Ja sam plakala dok sam je gledala. Ali svi znamo da sam ja dosta emotivna. Uživajte svi – rekla je Anastasija u svojoj poruci.

Helena je blistala u crnoj haljini, a dok su se trubači čuli, oko nje je bila porodica, a duvala je svjećice na torti od četiri sprata ukrašena cvijećem.

Jedna od zvanica porodica Ocokoljić i Ražnatović bila je i pjevačica Aleksandra Mladenović kao i duhovnik poznate porodice, koji je dio svih njihovih proslava.

kurir.rs/Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *