VIC: Vrati se mali Ciga kući iz škole

Vrati se mali Ciga kući iz škole i kaže tati:

Zamalo da dobijem peticu!

A što je nisi dobio? – pita tata.

A Ciga će:

Pa dobio ju je onaj kraj mene!

Pročitajte još

Anastasija koja zbog papira koje čeka, nije bila u mogućnosti da dođe na sestrin 18. rođendan, priredila je za nju posebno iznenađenje. Putem video snimka joj je čestitala punoljetstvo, ali i zajedno sa ostatkom porodice pomogla u pravljenju snimka o odrastanju Helene.

– Prelepo izgledaš večeras, želim ti da se super provedeš i da ovo bude za tebe noć za pamćenje. Maksimalno iskoristi. Tvoja porodica, koje sam ja deo ti je pripremila malo iznenađenje, retrospektivu života do sada i nadam se da će ti se svideti. Ja sam plakala dok sam je gledala. Ali svi znamo da sam ja dosta emotivna. Uživajte svi – rekla je sinoć Anastasija u svojoj poruci.

Helena je poruku emotivno prihvatila, pa je počela i da plače.

Da podsjetimo, kćerka Lidije Ocokoljić i sestričina najveće balkanske zvijezde Cece Ražnatović, Helena sinoć je u jednom prestoničkom restoranu proslavila 18. rođendan.

Intimnoj proslavi prisustvovalo je 150 ljudi, a ponosna tetka je za mezimicu priredila iznenađenje, tako što je dovela mladog repera Vojaža da na rođendanu otpjeva nekoliko pjesama.

Ceca je “Blicu” otkrila i što njena kćerka Anastasija neće biti prisutna na sestrinom rođendanu.

– Anastasija večeras nažalost neće biti sa nama. Čeka papire, to je razlog što je već dugo nema, jer ne može da izađe iz zemlje. I ja bih se opet vratila u Španiju. Super se slažem sa Nemanjinim roditeljima – istakla je ona.

Ponosna tetka zajedno sa omladinom je uživala uz taktove njegove popularne pjesme “Tresi, tresi”, pa je lomila kukovima kao nikad do sad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *