ĐOKOVIĆ LUDOVAO KAO NIKAD U ŽIVOTU: Pogledajte nestvaran izliv bijesa srpskog tenisera

Meč osmine finala ATP turnira u Monte Carlu između Novaka Đokovića i Lorenza Musettija prekinut je početkom trećeg seta zbog kiše. Srpski teniser je ponovo imao šokantne izlive bijesa i publika nije mogla vjerovati u ono što vidi.

Novak Đoković i Lorenzo Musetti bore se za četvrtfinale ATP Mastersa u Monte Carlu, ali je kiša danas prekinula planove.

Prekid je došao u najbolje vrijeme po Novaka. On je bio u velikom padu igre i italijanski teniser je koristio svaku njegovu grešku.

Ludio je Đoković jer ga nije išlo. U jednom trenutku je nastradao i reket kojeg je držao na klupi. Novak ga je jednostavno smrvio nogom.

Bilo je tu još ispada najboljeg igrača svijeta. Potpuno je poludio u drugom setu kada je imao okršaj sa sudijama.

To ga je koštalo na terenu. Izgubio je pet gemova na svoj servis i dopustio je Musettiju da izjednači rezultat na 1:1.

Prethodno je srpski teniser uzeo prvi set sa 6:4. Imao je prednost od 4:2 u gemovima u drugom, ali zatim je krenuo ogroman pad u igri što je Italijan iskoristio.

Kiša je po Đokovića došla u najbolje moguće vrijeme. Prava je ovo prilika da se smiri i da eventualno okrene momentum meča na svoju stranu.

Ovakve scene za Novaka su postale konstantna pojava. Lako se iznervira, a ovog puta mu je i publika u Monte Carlu odlučila zviždati zbog onog što radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *