UNIŠTENA U SITNE KOMADE, ZVEZDAN JE IZBACIO IZ BIJELE KUĆE: Anđela se srušio cijeli svijet ČIM JE OVO SAZNALA

Ponižena i uplakana

Anđela Đuričić, nakon što je saznala da se Ani Spasojević sviđa Zvezdan Slavnić, izbačena je iz Bijele kuće, od strane njenog dečka. On ju je uhvatio za kosu i izbacio napolje, što je sve šokiralo, a ljubavnica je u suzama otišla do paba, gdje je plakala.

Aleksandra Nikolić joj je otkrila detalj, koji joj je slomio cijeli svet.

– Ana Spasojević, razumiješ!? Ja od Filipa Cara saznajem, razumiješ! Ne mogu da vjerujem da mi radi iza leđa, pored svih problema koje imam, ja ne vjerujem Aniti! – plakala je Anđela.

– Kad je bio razgovor Ane I Zvezdana, Anita mi je tada rekla to! Ana sad priča da sam ga ja gledala, ali stvarno nisam! Da sam čula da to postoji, kada je Miljan bio tu, ali ja to nisam gledala! Kao Ana se potresla, ja sad vraćam film, da Filip Car sad nije rekao… Svi znaju, ja ne znam, ja ispadam debil! I on sad mene napada! Ne mogu da vjerujem da ovde svi problemi… – dodala je ljubavnica.

– Meni je Anita rekla, pošto je ona pričala, Ana njoj nikada nije rekla da joj se sviđa Zvezdan, nego da je neko primijetio, a ona pomjera facu, da ona misli da se loži na njega, nije joj to Ana rekla! Ovaj čovjek nema osjećanja – ubacila se Aleksandra Nikolić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *