O SCENI U BEOGRADU BRUJE SVI: Prizor mnogima istjerao SUZE NA OČI, a dio javnosti BIJESAN JE ZBOG OVOG DETALJA (VIDEO)

Na društvenim mrežama nedavno je objavljen snimak koji je natjerao suze na oči mnogima u Srbiji.

Naime, na njemu se vidi djevojka koja izlazi iz tramvaja i kreće strastveno da ljubi svog partnera koji ju je čekao na stanici, ali postoji nešto što je u ovoj sceni probudilo revolt kod pojedinih.

S obzirom da živimo u vremenu u kojem su društvene mreže preplavljene fotografijama i snimcima koji imaju za cilj da prikažu luksuz i naizgled “savršen život”, na ovakav prizor malo ko je ostao ravnodušan.

Ovaj mladi par naišao je na pozdrave i lijepe riječi mnogih koji su nesebično dijelili komentare pohvale:

“Divno je biti nekome nešto”, “Napokon nešto lepo. Bravo šmekeru”, “Rasplakaćete me, totalno nepotrebno”, “Ah ta ljubav…Prelijepa scena, mladost, lepota, ljubav!”, “April u Beogradu”, “Lagano, beogradski”, samo su neki od komentara oduševljenih korisnika.

“A vidi ovo, pa divno, emocije, sreća, pažnja, ljubav…. Sve je manje toga među ljudima, a posebno na društvenim mrežama”, glasio je još jedan od komentara.

Nakon što je snimak postao viralan, jedan detalj je privukao pažnju određenog dijela javnosti i razbjesnio ih.

Riječ je o psu koji je vezan stajao pored vlasnika, dok je mnogima djelovalo kao da je na taj način mogao da doživi nesreću, s obzirom da je tramvaj u jednom trenutku kretao, a pas je stajao veoma blizu puta.

“Dobro da je kuca živa”, “Uplaših se za psa”, “Bukvalno zaboravio na psa… mogao je tramvaj da ga… srećom sve je ok”, Iskreno prepao sam se i više sam gledao da li će tramvaj zakačiti psa na ovom videu”, “Poginuće pas zbog ljubavi”, “Jadan pas”, “Izvini ali psa je mogao da mu zgazi tramvaj”, komentarisao je dio korisnika, koji nisu bili oduševljeni zbog prizora koliko su bili zabrinuti za bezbjednost vezanog psa.

Bez obzira na raznolike komentare, mnogi ljudi ovaj snimak i dalje šire na društvenim mrežama, slaveći ljubav i prave vrijednosti.

Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *