VIC DANA: Kako prepoznati pijanca

Sin pita tatu:
– “Tata, kako mogu prepoznati čovjeka ako je pijan?”
Tata kaže sinu:
– “Vidiš sine ona 2-drveta, e pa pijan čovjek bi vidio 4 drveta.”
A Sin kaže tati:

– “Tata, tamo samo jedno drvo ima.”

Đuričići od sramote ne izlaze iz kuće!

Darko Tanasijević je juče ušao na imanje kako bi zadrugarima podelio čestitke i poklone koje im je porodica poslala za Uskrs. Voditelj je morao da saopšti Anđeli Đuričić da joj porodica nije poslala čestitku, ali da su joj stigli pokloni od fanova.

Ova informacija je razorila Anđelu i ona je briznula u plač. Zvezdan Slavnić nije mogao da je smiri. On je odlučio da se obrati njenoj porodici i da im poruči da treba da ih bude sramota zbog ove odluke.

Na društvenoj mreži Tviter proširio se komentar sa Fejsbuka, gde jedna korisnica navodno otkriva šta se dešava u Đenovićima i zbog čega Đuričićeva nije dobila čestitke od najmilijih. Kako piše, ona prenosi riječi Anđeline sestre od strica.

– Da ne bih pisala iste komentare gdje god se pomene čestitka od Anđelinih, evo da napišem post. Prije desetak dana Anđelina podrška je držala lajv, u koji se uključila Anđelina sestra od strica. Fino djevojka rekla da su Anđelini jako loše, da ne izlaze iz kuće, da ih je sve razočara i da ih je sramota. Ona sama radi u bolnici i sramota je kad je ljudi nešto pitaju, da je užas njen (Anđelin) s*ks u Zadruzi bez pokrivača.đ

– Anđelini admini su tada rekli da su se na početku dva puta čuli sa popadijom i više ne, da bi ta ista sestra rekla da je i popadija razočarana. Sad vidim da podrška izbacuje da je popadija poslala česitku, a ta ista podrška prije dva dana pričala u lajvu da su oni veća podrška Anđeli od popadije. Čak su tu djevojku nagovarali da ona pošalje čestitku, da Anđela zna da nije sama. Nije se sestra nudila, samo je rekla da od porodice neće dobiti ni poklone, ni čestitku i da njeni roditelji nisu išli u Šimanovce, niti će ići da dočekaju Anđelu po završetku – piše ova korisnica i dodaje:

– I da, muž je popadiji zabranio bilo kakvo oglašavanje po pitanju Anđele, jer čovjek kao svešteno lice ima užasne neprilike – dodao je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *