Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                

“NE PODRŽAVAM DA MI KĆERKA BUDE RASTURAČICA BRAKOVA!” Majčin sud o ponašanju Anđele Đuričić šokirao javnost

Marija Kulić gostovala je kod Osmana Karića i Marka Janjuševića u radio-emisiji “Amnezija”.

Zbog Marijinog izlaganja o ljubavnim parovima Sanja Grujić uletjela je i započela svađu, jer je Kulićka rekla da nju i Marka Stefanovića ne doživljava kao iskren par.

– Ovo su kineske kopije, meni se to ne sviđa. Cara čak mogu i da pohvalim, prema Aleksandri sve pohvale , ali ovaj je nastavio. Ima ovde mnogo odnosa koji se drže samo jer su ovdje, Sanja Marko, Miljana i Zola, Car i Aleksandra. To je samo zbog gledalaca. Kad jednom muškarac kaže mišljenje o djevojci to znači da tako misli, to ne može da se promijeni. Oni neće biti zajedno – komentarisala je Marija.

– To što imaš lažni novac sa kćerkom i što je tebi ona mašina za pravljenje novca, to je tvoja stvar. Pun mi te je kofer – uletjela je Grujićeva.

– Nemoj i njega da ti baci – rekla je Marija.

– Ovo je najveća f*ksetina rijalitija svih vremena, nema ko te nije j*bao od ovih momaka – govorila je Marija.

– Bar me nije je*o zet koji sjedi kod kuće! Pogledajte samo Miljaninu ispovijest u “Parovima”. Tu se sve vidi. Kakva je to majka, ušla kao zbog ljubavi prema kćerki, a podržava što Anđeli roditelji nisu poslali čestitku – rekla je Sanja.

– Marija, podržala si što Anđela nije dobila čestitku – pitao je Osman.

– Da, ja bih isto uradila. Ne podržavam da se moja kćerka miješa i da bude rastruračica brakova, niti bih podržala intimne odnose i vulgarnosti. Ja se ne bih javila, to je najveća kazna. Tada znaš da su te kaznili na najgori način, da treba dobro da razmisliš o svojim postupcima. Ljudi se potresaju kada prolazi kroz staklo i bježi preko zidova. Ona je punoljetna i došla je sama. Ne postoji način da punoljetno dijete zadržiš – rekla je ona.

Detaljnije u prilogu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *