RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ HITNO KRENULI ZA BEOGRAD: Izvode kćerku iz rijalitija

Anđela Đuričić žestoko se sukobila sa Zvezdanom Slavniće, nakon što je ona saznala da ju je prevario sa Majom Marinković.

Ona je plakala na sav glas, šutirala ga, a on joj je opalio šamar. Anđela je nakon toga razgovarala sa Aleksandrom Nikolić i Filipom Carem, pa se setila roditelja koje je baš povrijedila.

Kako mediji prenose, njeni roditelji su krenuli ka Srbiji i odlučili su da preduzmu hitne mjere.

– Jako su se potresli kada su vidjeli Anđelu kako jeca, povrjeđuje se i ima nervni slom. Iako ne opravdavaju njene postupke u rijalitiju, oni su odlučili da joj ovoga puta pruže podršku. Nisu mogli da ostanu imuni na to što joj je dvadeset godina stariji čovjek, sa kriminalnim dosijeom, udario šamar. Spakovali su stvari i rešili su da odmah dođu u Srbiju, i to sa advokatima. Planiraju da prijave Zvezdana za nasilje koje vrši nad njihovom kćerkom. Predložiće da Anđela ide na vještačenje kod psihijatra, kako bi dokazali da nije sposobna da ostane i dalje u Zadruzi. Učiniće sve da je spase – rekao je izvor.

Podsjetimo, Anđela Đuričić kažnjena je sa milion dinara zbog vrijeđanja produkcije tokom emisije.

Ona je konstantno napadala produkciju i tokom sukoba sa Zvezdanom Slavnićem, Veliki šef je donio odluku da se Anđela kazni sa milion dinara zbog kršenja pravila ugovora.

(Alo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *