STIŽE PERIOD PLANETE SMRTI: Retrogradni Pluton će napraviti HAOS, evo kako i na koga će NAJVIŠE UTICATI

Pluton je planeta smrti i ponovnog rađanja, kada krene retrogradno to znači da nas čekaju ogromne promjene na svim planovima. Cijeli život nam se mijenja iz korijena. Tu smo da vam pomognemo da prebrodite ovaj period.

Ova planeta uticaće i na vas lično ali i na kolektivnom planu na mnoge stvari, zato je bitno da se opremite jakim živcima, na to nas poziva energija retrogradnog Plutona.

Ulazimo u period promjena, a imamo i savjet kako da iskoristite energiju ove planete.

Pluton je planeta smrti i ponovnog rođenja. Kada je on retrogradan otvara nam prostor da radimo na sebi u dubljim slojevima bića.

Od 1. maja, pa sve do 10. oktobra 2023. godine nas očekuje upravo takvo, duboko putovanje u središte sebe.

Već 1. maja on započinje svoje retrogradno putovanje u znaku Vodolije, gdje će ostati do 11. juna kada ulazi u znak Jarca.

I sam Plutonov ulazak u znak Vodolije označava početak novog ciklusa. Pluton u Vodoliji najavljuje i veliki tehnološki napredak, jasniji fokus na zajednici i humanosti kao i duhovni razvoj.

Sve što Pluton donosi ima svoju svjetlu i tamnu stranu – staro umire, novo se rađa i dešavaju se transformacije.

Simbolizuje pravo uzdizanje iz pepela i sa sobom nosi energiju snažne i duboke transformacijie na kolektivnom nivou.

A kada je on retrogrdani, onda nas na ličnom nivou poziva da se osvrnemo unazad i procijenimo kako se naš život transformisao, posebno od 23. marta 2023. godine. Kako smo se mi promijenili i evoluirali? Da li smo i mi doživjeli preporod ili smrt?

Potrebno je strpljenje za njegove složene poruke jer on svoje retrogradno putovanje kroz znak Jarca nastavlja do novembra 2024. godine kada će definitivno ući u znak Vodolije i otkriti svoj puni potencijal.

Energija retrogradnog Plutona može da bude zastrašujuće snažna. Kada ide direktno traži od nas da se suočimo sa spoljašnjim izazovima, a kada je retrogradan usmjerava nas da se zagledamo duboko u sebe. Energija Plutona ponekad zahtijeva da se staro u potpunosti raspadne, polomi i sagori kako bi se rodilo nešto novo. To znači raskid sa starim paradigmama i idejama što može biti veoma uznemirujuće, kako na ličnom, tako i na kolektivnom nivou.

Biće ovo i period kada ćemo se suočiti i sa svojim mračnim dijelovima duše, sa svojom sjenkom i mislima i emocijama koje smo do sada potiskivali.

Period od 1. maja do 11. oktobra 2023. godine

Iako lične transformacije dolaze, ništa ne ide bez izazova i poteškoća. Treba da se pripremimo i na izlive mračnijih impulse i bazičnih emocija.

Postoji mogućnost da se suočimo sa željom da posjedujemo moć ili snažnim osvetničkim emocijama – pažljivo treba da razmotrimo da li nas postupci motivisani ovim emocijama i potrebama vode ka nečemu ili ne.

Dolazi period koji će nam pomoći da se pozabavimo bolnom prošlošću i možda pomoći da izlečimo stare rane i otpustimo osjećanja. Energija Plutona vam može pomoći da osvijetlite događaje iz prošlosti i tako ih se konačno oslobodite.

Ovo je pravo vrijeme i za brigu o zdravlju na svim nivoima. Promjene načina ishrane, meditiranje, psihološko savjetovanje, različiti tretmani – tokom ovog perioda njihovi efekti će biti pojačani i uspješniji.

Kako da iskoristite energiju retrogradnog Plutona?Uradite iskrenu procjenu svog života od marta 2023. godine. Šta se promijenilo? Šta je još potrebno da se mijenja?

Poštujte svoje potrebe za mirom i dubokim razmišljanjem.
Radite sa svojom sjenkom.
Suočite se sa svojim strahovima i shvatićete da vas više ne drže u šaci.
Otpustite sve ono što nije pod vašom kontrolom.
Opustite bol iz prošlosti koji vas blokira.
Hrabro pokažite svoju moć i procijenite koja uvjerenja vam tu moć oduzimaju.
Ovo su pitanja koja treba da postavite tokom retrogradnog Plutona:
Mogu da transformišem svoj život uz/sa…
Najviše se plašim…
Najmoćnija sam kada…
Ove stvari više ne funkcionišu u mom životu…
Otpuštam kontrolu od/nad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *