ŽENA ME JE PREVARILA SA DESETORICOM, PRAŠTAO SAM, A ONDA SAM PUKAO: Bivšu suprugu sreo dvije godine kasnije, a od PRIZORA se SLEDIO

Svjedoci smo iz dana u dan da život može da nas dovede u razne nepredviđene i čudne okolnosti. Dovoljno je da pogledamo živote ljudi oko sebe i da shvatimo da je ponekad isti maštovitiji i neobičniji od filma, a ovo se posebno odnosi na međuljudske odnose i romantične veze.

Jedan Amerikanac se u novinama “NewYork Post” nedavno požalio njihovoj kolumnistkinji Abi na svoju nezgodnu situaciju sa bivšom partnerkom, zatraživši iskren savjet.

“Supruga i ja smo se vjenčali prije 21 godinu. Priznala je da me je tokom braka prevarila sa 10 različitih muškaraca. Svaki put bih ostao sa njom, nadao sam se da će se promijeniti. Konačno sam prije tri i po godine otišao od nje, jer nisam više mogao da izdržim. Ona je sada beskućnica, ali poslednjih godinu i po dana živi sa mnom i mojom kćerkom, jer sam je jednog dana vidio na ulici i izgledala je užasno.

Sada se selimo, a moja ćerka želi da njena majka nađe posao (sposobna je za to). Ona, međutim, to odbija i ne želi da nam pomogne da plaćamo račune. Sada sam suočen sa sljedećom dilemom: da li da je pustim da ode ponovo ili da se borim da ostane sa nama? Moja kćerka je protiv toga da ona nastavi život sa nama. Moja primanja su ograničena, jer imam loše zdravlje. Ja imam 58 godina, a moja bivša 43 godine”, upitao je ovaj čovjek.

Ubrzo je dobio i odgovor. “Vaša kćerka je u pravu. Vi ste narušenog zdravlja i imate ograničena primanja, a vaša bivša žena je radno sposobna. Kada se ona odseli, vaši troškovi biće manji. Nigdje niste spomenuli da li još uvijek volite ovu ženu, koja je parazit, niti da li se promijenila. Kada se brak završio, vaša odgovornost za nju je prestala. Podstaknite je da se obrati rođacima ili prijateljima za smještaj ili je odvedite do prihvatilišta za lica bez doma. Ne treba samo da je pustite, već morate da pronađete snagu da insistirate na tome”.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *