NEOPISIVA SREĆA U DOMU ACE ILIĆA I BILJE JEVTIĆ: Ponosna MAJKA van sebe (FOTO)

Ivan Ilić je dijete za primjer. Sin Biljane Jevtić i Aleksandra Ilića ne samo da je vrijedan student koji reda suhe desetke na Pravnom fakultetu, već je i požrtvovan dečko jednoj Anđeli.

Ne propušta trenutke da pokaže privrženost svojoj djevojci koju je upoznao na fakultetu, a danas ima poseban razlog za slavlje.

Ivan i Anđela preko dvije godine su zajedno, a mladić je odlučio da podijeli sa javnosti da im je danas okruglo 30 mjeseci veze.

fto: Instagram printscreen/sotir_milivojevic_

Ovaj značajni jubilej obilježio je fotografijom iz izlaska sa svojom izabranicom, napisavši „Mojoj devojčici i meni 30 meseci veze“.

Mladom paru smiješi se budućnost puna sreće i ljubavi, a Ivan će sigurno ostati najveća podrška svojoj, kako joj tepa na društvenim mrežama, plavuši.

Ivanov zdrav odnos prema vezama ne čudi, jer njegovi roditelji važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, te je u tom toplom okruženju naučio kako se tretira dama i partnerka.

foto: Dragana Udovičić

Biljana i Aca Ilić vjenčali su se 1989 godine, poslije tri godine zabavljanja. Sina su dobili poslije deset godina braka i, što u šali, što u zbilji, priznaju da su se svjesno trudili da ga razmaze, piše Espreso.

‒ Kad bi me pitali da li sam strog, govorio sam da nema vremena za spartansko vaspitanje, već samo za ljubav. Nećete pogrešiti ako dete bezuslovno volite, tako ćete samo napraviti čoveka koji će sutra tu istu ljubav prenositi dalje ‒ rekao je Aca svojevremeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *