“NEĆE IMATI DJECE, VEĆ JE IZGUBILA SVOJE LICE, OSTAĆE JOJ SAMO PARE!” Brutalne riječi za Maju Marinković! Muk za stolom

Protekle noći u Bijeloj kući održane su nominacije, a zadrugari su birali između Maje Marinković i Zvezdana Slavnića.

Na red da nominuje došao je i Neca Lazić koji je žestoko opleo po Anđeli Đuričić, uzdigao Zvezdana, a brutalno ponizio Maju.

– Kada je počelo ovo veče, kada je Ana rekla ono, pala mi je vilica i ostao sam u šoku, a kada se malo sleglo, razumeo sam je. Anđela je definitivno pokazala da je jadnica bez stava i da će se pomiriti s njim. Ova izlaganja su mi bila štura. Ovde si rekla da je on kriv za sve što si uradila. Da joj je sada pružio ruku, pomirila bi se sa njim, jer dostojanstva nema…Zvezdan mi nije ulio strahopoštovanje. Ja njemu stalno kažem da je manipulator i to emotivni. Pokazao je tako što je sa svima na fino, gde je ulio poverenje svim zadrugarima i da je postaoj jedan od najomiljenijih zadrugara ovde, uvek će glavni krivac da bude Ana, pa posle i Anđela i pored njegovih postupaka koji su nimalo slavni. Meni je drago što, za razliku od vas, nisam plitkouman – rekao je Neca.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Tvoj brat je imao više sukoba ovde nego ja, ja sam najveći imao sa Anom – rekao je Zvezdan.

– Ume da bude slatkorečiv i zbog toga pominjem te manipulacije i iskoristi sve da bude u njegovu korist. Često se bavi tom obrnutom psihologijom i kaže: “Ja sam kriv, osudite me”, a u dubini duše to ne misli. Ja Zvezdana razumem na taj neki način da je egocentričan i da nema osećaj za to da li je nekoga promenilo i uticalo na tuđe živote. Ja imam osećaj da on jedva čeka da svi oni napadanu Anu i da to njemu hrani ego. Najprirodnije mi je ovo što je s Majom – rekao je Neca, te je prešao na Maju:

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Za Maju sam već sve rekao. Koliko mi je žao onoga što je Anđela priredila svojoj porodici i njenih godina, tako mi je i Majinih. Maja voli da bude treća u odnosima, sve gleda kroz rijaliti. Imaće pare, ali neće ugled, lice je već izgubila! U dubini duše nije loš čovek. Ispala je odvratna prema drugaricama, pa onda sa Bilalom ovo je bilo katastrofalno. Žao mi je što je Maja imala priliku da bude normalna devojka, od treće sezone je preokrenula sve. Mozak joj je stagnirao. Mislim da neće imati naslednika i normalnu vezu, jer te muškarci neće gledati za ozbiljno. Više gotivim Maju, ostaviću nju i poslati Zvezdana – istakao je Neca.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali je Necina rečenica jedna bila ružna. Stojim iza svakog svog postupka, to da li meni treba pauza, o tome ne treba da brinu. Moja šnala je vrednija od bilo čega što oni ovde urade – rekla je Maja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *