SLIJEDI DEBELA KAZNA: ANA POGAZILA OSNOVNO PRAVILO UGOVORA! Pukla istina o dogovoru sa produkcijom, evo koliki HONORAR ZAISTA IMA!

Ana Ćurčić prošle noći izabrana je za potrčka od strane ovonedjeljnog vođe Ivana Marinkovića. Pored Ane, Ivan je izabrao i Zvezdana Slavnića, nakon čega je Ana odlučila da ipak neće ići u izolaciju, kako zbog Maje Marinković, tako i zbog bivšeg.

U tom trenutku Ana je ustala za crnim stolom, te se izlanula uživo u programu koliki je njen mjesečni horar, budući da zna da ukoliko odbije da ode u izolaciju, snosiće kosekvence.

– Ivana, ja ću odbiti da idem u izolaciju, neka me kazne, neka mi se odbije mjesečni honorar. Znam da je deset hiljada, neka se odbije – poručila je Ana uživo u programu, na šta ju je voditeljka je opomenula da je sama izabrala da bude kažnjena.

Nakon toga, mnogi zadrugari su je osudili, jer smatraju da je namjerno trebala da ode, kako bi pokazala koliko je jaka. No, ona nije mogla da podnese, jer kako ističe, njen život nije igra.

– Meni ovo nije igra, nije rijaliti, ljudi ovo je moj život. Ne mogu da spavam u izolaciji gdje je Maja Marinković, to se neće desiti sigurno.

S obzirom da su osnovna pravila da se o ugovorima, honorarima i ostalim detaljima ne smije govoriti javno, Ani slijedi žestoka kazna.

Kurir.rs/Republika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *