BOŽE DRAGI! Pogledajte kako je policajac IZBJEGAO SMRT u dijeliću sekunde NEVJEROVATNO ŠTA SE DESILO (VIDEO)

Policijac iz Virdžinije izbjegao je smrt za djelić sekunde u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se policajac kako stoji zaustavljenog automobila tokom rutinske kontrole saobraćaja. Kamera u policijskim kolima snimila je jezivi trenutak kad automobil iz suprotnog smjera velikom brzinom izlijeće sa puta, prelazi preko više traka, a zatim svom snagom udara u parkirano vozilo.

Policajac je na vrijeme primijetio šta se dešava i počeo da bježi. Izbjegao je smrt za dlaku i stiče se utisak da ne bi preživio da je stajao kraj vozačevih vrata. Zadobio je lakše povrede.

 Vozač (17) koji je vozio velikom brzinom izgubio je kontrolu nad automobilom i sudario se sa zaustavljenim vozilom na suprotnoj strani puta – saopštila je policija okruga Ferfaks.

Niko od povrijeđenih nije životno ugrožen. Sedamnaestogodišnjak je optužen za nesavjesnu vožnju.

– Ovo je važan podsjetnik da se život može promijeniti u trenu. Vozačeva je odgovornost da vozi bezbjedno i da stigne bezbjedno. Roditelji i staratelji bi trebalo da razmotre korišćenje ovog snimka kao priliku da razgovaraju sa svojim tinejdžerima vozačima o tome kako se ponašaju u vožnji. To može utijecati na živote drugih – navela je policija okruga Ferfaks.

(Kurir.rs/cbsnews)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *