Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                

PRODUKCIJA SE HITNO OGLASILA POVODOM SLUČAJA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Ovo se nije smjelo desiti

Tokom žurke koja se odigrala na veleljepnom imaginarujumu Zadruge, Zvezdan Slavnić i Maja Marinković su napustili kazino i osamili se kako bi razgovarali.

Međutim, njih dvoje su u jednom mometnu skinuli i isključili bubice a to je zabranjeno u Zadruzi. Time je pokazao veliko nepoštovanje prema televiziji Pink.

S obzirom da su prekršili osnovno pravilo života na veleljepnom imanju, Veliki šef je donio odluku da njih dvoje budu novčano kažnjeni.

Stefan Karić prije tri dana optužen je od strane starlete Nataše Šavije da ju je krvnički pretukao na jednoj svadbi, i od tada mu se gubi svaki trag, piše Blic.rs.

On je tri dana u bjekstvu i još uvek se nije predao policiji, a njegov advokat Goran Karadarević se sada oglasio za “Blic” i progovorio o ovom slučaju.

– Stefan će se poslije podne danas javiti u policiju, gdje će biti zadržan, ali vjerovatno neće davati nikakvu izjavu. To su očekivanja, ali sad dok ne dođem tamo, ne bih da iznosim ništa. Tek će poslije ići kod tužioca – rekao je Karadarević.

Inače, Nataša Šavija sa teškim telesnim povredama primljena je u KC Vojvodina gdje trenutno čeka da bude operisana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *