Karleuša o strašnom snimku masakra iz škole: “Osjetila sam horor, počinilac ne smije nikada više na slobodu”

Osjetila sam horor i strah zamišljajući moje dijete u koje neki vrinjak cilja…U tom momentu mali ubica oduzima živote”, napisala je ona

Jelena Karleuša oglasila se još jednom u vezi slučaju krvavog masakra koji se juče dogodio u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru i pomenula maloletnog masovnog ubicu i naglasila da se nada da više nikada neće biti pušten na slaobodu.

Naime, kako je naglasila u posljednjoj objavi u nizu, naježila se kada je čila snimak pucnjave iz škole

– UPRAVO sam čula snimak kako maloletni ubica ubija decu po školi… Tolika namjera, toliko metaka… tolika upornost i želja da oduzme živote… Sledila sam se i mnogo uplašila od zvuka. Osjetila sam horor i strah zamišljajući moje dijete u koje neki vrinjak cilja…U tom momentu mali ubica oduzima živote, svaki metak je došao do cilja…samo u čuvara je ispalio 15…

– Znate, ja sam takođe bila žrtva vršnjačkog nasilja, otac mi je bio policajac i mogla sam da se domognem oružja… Ali mene niko nije učio da pucam kao ovog malog, niti sam ikada imala namjeru da učinim tako nešto. O namjeri da oduzimam živote da ne govorim. Vidim da se vodi polemika o tome kako je mali bio žrtva nasilja pa je zato uradio to što je uradio. Znate, žrtve nasilja ubijaju u samoodbrani. Žrtve nasilja oduzimaju sebi život. Žrtve nasilja ne prave mjesec dana plan vec reaguju u afektu, u trenutku.

karleusa-830x0

Kako je dalje navela u svojoj tužnoj objavi, nada se da maloljetni počinilac neće nikada biti pušten na slobodu.

– Nažalost, jedine žrtve nasilja u ovom slučaju su učenici koji su danas stradali zajedno sa čuvarom i nastavnicom. Ovaj mali ne. Kažu da se mali ubica nije uklapao u društvo, da su ga djeca odbacivala. Očigledno su djeca OSJEĆALA da postoji problem. Psihopatsko i sociopatsko ponašanje kod deteta su roditelji morali da prepoznaju. Nema šanse da nisu. Roditelj zna kako mu dijete diše. A ne da ga uče da ubija i mijenja okvire sa mecima u 13 godina. Neka je ubijenoj djeci laka zemlja, neka Univerzum njihovim roditeljima da snage da prežive ovu i svaku drugu noc… a počinilac… on ne smije više da bude na slobodi. Nikada više… jer ga je tata naučio da ubija – napisala je ona u svojoj objavi.

Podsjetimo, osmoro đaka i Dragan ubijeni su jutros u pucnjavi koja se dogodila u ovoj školi. Za stravično ubistvo osumnjičen je K. K. (13), učenik 7. razreda, koji je sa očevim pištoljem u rukama pucao na svoje vršnjake.

U napadu je ranjeno sedam osoba, među kojima i nastavnica istorije, dok se ljekari bore za život trinaestogodišnje djevojčice.

K.K. neće krivično odgovarati jer još uvijek nema 14 godina.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *