MAČKA JE POMIRISALA ČARAPE I ODMAH POŽALILA: Prasnut ćete od smijeha kad vidite kako je reagirala (VIDEO)

Video jedne previše znatiželjne mačke nasmijao je ljude na Instagramu. 

Odlučila je pomirisati čarapu i gotovo odmah požalila, a onda je imala baš jako smiješnu reakciju.

Pogledajte video!

Ministar odbrane Miloš Vučević rekao je da je jučer je uhapšen otac U.B. (21) koji je u svom krvavom piru usmrtio osmoro mladih, a trinaestoro ranio u selima u okolini Mladenovca. Kako je ministar istakao u jutarnjem programu “Prva” TV, otac osumnjičenog je potpukovnik u Vojsci Srbije, a hapšenje nije pitanje njegove profesije, već odgovornosti pred zakonom.

Kako je istakao, kod oca osumnjičenog je pronađeno oružje za koje je tvrdio da nema. “Jučer 21:50 10/05/2023 je uhapšen, on je potpukovnik u Vojsci Srbije, utvrđeno je da postoji neko naoružanje kod njega za koje otac osumnjičenog tvrdio da nema. Nađeno je oružje i policija je pristupila i privela ga u policijsku stanicu. Nije pitanje njegove profesije, već njegove odgovornost pred zakonom”, kaže Vučević.

Govoreći o slučaju ubice iz Mladenovca, Vučević kaže da do sada nije isticano da mladić nije prošao provjere Vojnobezbjednosne agencije za upis na Vojnu akademiju. “Osumnjičeni za ubistvo u Mladenovcu nije prošao vojnobezbjednosnu provjeru prilikom upisa na Vojnu akademiju prošle godine. Prošao je sve testove, ali nije prošao tu provjeru. Jer je i ranije imao prekršajne postupke zbog nasilničin ponašanja. Negativnom ocjenom je vojnobezbjednosna agencija stavila negativnu ocjenu prilikom upisa na Vojnu akademiju. Gdje god je sistem mogao da funkcioniše u smislu i kontakta i analize reagovano je”,  kaže Vučević.

“Potez Ružića vidim kao moralni čin”

On se osvrnuo i na ostavku Branka Ružića na funkciji ministra prosvjete, ističući da njegovu odluku vidi kao moralni čin. “Ne znam gdje je tu greška policije, to niko nije mogao da predviti. Ružić ništa nije kriv, gdje je njegova greška, ali njegov potez vidim kao jedan moralan čin. Pa roditelji nisu vidjeli šta se sprema”, kaže ministar Vučević. Premijerka će izaći sa prijedlogom ko će preuzeti resor prosvete.

“Vlada i ministarstvo će nastaviti da radi. Premijerka će izaći sa prijedlogom ko će preuzeti taj resor. Ja lično ne vidim da je on nešto pogriješio i da je do ovoga došlo činjenjem ili nečinjenjem Ministarstva prosvete. Ajmo mi malo od kuće da krenemo, da li znamo šta nam djeca rade, kako razmišljaju… Moramo da pođemo od sebe. Mi smo deset godina izbacili vaspitnu komponentu. Sve što se tiče morala i vaspitanja, vi bi da izbacite i da ubacite neke nove vrijednosti. A kada nam se dese te nove vrijednosti onda tražite ko je krivac od iskona do danas… To je prvo pitanje za porodicu”, zaključio je ministar Miloš Vučević na “Prvoj” tv.

(Prva)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *