MAJKA MASOVNOG UBICE IZ DUBONE SE PRVI PUT OGLASILA: Smogla snage da izusti samo ovih 6 riječi

Biljana Blažić, majka Uroša Blažića (21) se prvi put oglasila javno za portal Republika.rs poručivši da nije dobro.

Mještani Dubone pogođene nazapamćenim zločinom u ovom dijelu Srbije, pričaju da roditelji Uroša Blažića koji je ubio osmoro, a ranio 14 ljudi u selima kod Mladenovca i Smederevu, žive kao da se ništa nije dogodilo. 

Navodno, Blažići su slavili Đurđrevdan dok je Srbija brojala žrtve njihovog pomahnitalog sina.

Uprkos tome, Biljana Blažić majka psihopate koji je u crno zavio srpski rod i to dan nakon što je beogradski osnovac ubio osam školskih drugara i školskog čuvara, tvrdi da joj je sin napravio pakao od života i da se osjeća loše.

– Katastrofa sam, ne živi mi se – rekla je Biljana Blažić.  

Po profesiji medicinski radnik, zaposlena na Vojno-medicinksoj akademiji u Beogradu, majka za kojeg stručnjaci kažu da je izveo teroristički čin, nije imala snage da kaže šta osjeća prema njemu. 

– Ništa više nisam u stanju da kažem – rekla je Biljana i prekinula telefonsku vezu. 

Da podsjetimo, Uroš Blažić je u četvrtak uveče iz svoje kuće u Donjoj Duboni uzeo pušku i krenuo redom da puca u selima Malo Orašje, pa onda u Duboni. Usmrtio je osmoro mladih, među kojima i dvojicu petnaestogodišnjaka. nasumično gađajući on je povrijedio 14 ljudi. 

Zaustavio je taksistu, zaprijetio mu bombom i primorao ga da ga vozi u selo Vinjište kod Kragujevca, gdje se Blažić krio kod ujčevine sve do hapšenja poslije potrage koja je trajala cijelu noć.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *