“NOSIO JE MOG SINA U RUKAMA”: Potresna objava majke o čuvaru ubijenom u masakru na Vračaru!

adnik obezbjeđenja u školi “Vladislav Ribnikar” D.V. (51), koji je ubijen u masakru zajedno sa još osam učenika, nije imao svoju djecu, ali je sve učenike pazio kao da su njegova najrođenija. Bio je omiljen među đacima, pa čak i sa dječakom koji ga je ubio u krvavom piru.

Majka jednog od učenika ove škole na Instagramu je objavila da je on uvijek bio tu da pomogne mališanima i da im se nađe u teškim trenucima.

“Čika D. V. nosi mog sina iz kabineta u kabinet kada je polomio nogu da ne bi gubio od nastave, u vreme kad su se tek posle korone vratili u klupe. Peti razred”, napisala je majka ovog dječaka na Instagramu storiju koji je podijelila Milena Radulović, glumica, piše Blic.

3454790-milena-dragan-ff

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Na vječni počinak ispratilo ga je na stotine ljudi, mladih osoba i učenika ove škole, što samo pokazuje koliko je ubijeni D: V. bio cijenjen i poštovan.

“Bio je jedan od najmlađih članova porodice, uvek vredan, nasmejan i spreman na šalu. Nesebičan i velikog srca. Posebno je bio vezan za decu jer nije imao svoju. Neki sadašnji srednjoškolci su rekli kako ih je ispraćao nasmejan od prvog do osmog razreda.

3450388-dragan-vlahovic-ff

FOTO: TAMARA TRAJKOVIĆ/ESPRESO

Pokazao je jednu veliku hrabrost šireći svoje ruke misleći da će uspeti da spreči olovo koje je krenulo na njega i zaštititi mališane. Nemamo pravo da prozivamo Gospoda našeg, dao nam je život, ima pravo i da ga uzme, ali nije trebalo ovako da bude. Sve smo očekivali, ne i ovo.

Hvala ti Bože na svemu, ali ovo si trebao nekako da sprečiš. Ovoliki odaziv dece govori o veličini D. V., puni nam srca. Hvala ti što si nam ulepšao detinjstvo i život, radovali smo se svakom susretu sa tobom. Ujko moj, bio si moj treći roditelj.

Nisam mogao ni da zamislim da će doći ovaj dan, da ću doći, a tebe nema u dvorištu. Hvala na svemu što si me naučio u životu. Znamo ti i ja što smo sve prošli. Volimo te svi puno, srešćemo se opet. Srbija je zavijena u crno, svi te žalimo. Gde god si se pojavio sunce je sijalo”, kazao je njegov sestrić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *