Alen Sakić ZGRANUO JAVNOST saopštenjem o smrti brata Rašida: Zaprepastio izjavom

Malo je reći da je javnost zaprepastio svojom izjavom…

Rašid Sakić (45), sin pokojnog pjevača Sinana Sakića, preminuo je u KPZ Sremska Mitrovica, a uzrok smrti nije poznat. Vijest o iznenadnoj smrti pojavila se na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici Loznica Grad, a porodicu su obavijestili iz zatvora o Rašidovoj smrti.

Majka Rašida Sakića Velida Milikić ne prestaje da plače za sinom koji je jutros preminuo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Njena teorija se čak razvila do te mjere da sumnja na to da su njenog sina otrovali. Međutim, zvaničan uzrok smrti, kako smo već pomenuli nije potvrđen, barem ne još uvijek. Sada se na socijalnim mrežama oglasio i brat preminulog Rašida, Alen Sakić i to na krajnje zagonetan način.

Alen je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju emoitikona koji sa tužnim licem u ustima drži toplomjer koji pokazuje veoma visoku temperaturu.

U urbanom riječniku, ovaj emotikon ima značenje bolesti i lošeg opšteg stanja. Ono što se odmah nametnulo kao pitanje jeste, na koga se ovaj emotikon odnosi?

Ovo otvara vrata mnogim scenarijima, od toga da je pokojni Rašid preminuo usljed bolesti, a ne usljed posljedica trovanja kao što majka sumnja, a opet sa druge strane, može se shvatiti i na način da je se Alenu slošilo, te da se od tuge za bratom i sam razbolio.

Međutim, pojavili su se i pojedini komentari na pomenutoj socijalnoj mreži, malobrojni ali ih opet ima, koji tvrde da je stori potpuno nevezan za pokojnog Rašida, te da Alen uopšte nije isti posvetio preminulom.

Iako najmanje vjerovatna, ovo se teorija na kraju ispostavila kao istinita, budući da se Alen oglasio za medije.

– Šta da kažem kad nismo bili u kontaktu. Ne zanima me. Kako je živio, tako je i umro. Nemam nikakva saznanja o njemu ni sada, ni ranije – rekao je Alen i time otklonio svaku sumnju koja se ticala njihovog odnosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *