“DAJU NOVAC, MULJAJU S TIM PARAMA!” Šerifa Konjevića zovu KRALJEM BAKŠIŠA, evo šta on kaže o HILJADAMA EURA koje uzme na VESELJIMA

Pesme Šerifa Konjevića sinonim su za dobar provod, a pjevač je sada otkrio koje su to numere uz koje se on zabavlja i koje kolege voli da sluša.

– Moje pjesme su dugo godina pristne na sceni i, hvala Bogu, dobro me glas služi i to je dar. Kada je u pitanju moja zabava, zabavljam se isto kao i drugi. Ne bih nekoga izdvajao, dragi su mi mnogi, volimo se i poštujemo, maniri su jako bitni, ali pjesma čini sve i donese nešto što čovjek ne može drugačije – kaže Konjević.

2700765-serif-3-censored-ff

FOTO: JUTJUB PRINTSKRIN

Šerif je javno podržavao nekadašnjeg finalistu „Zvezda Granda”, Velida Handžića za koga ima samo riječi hvale.

– Ja sam od Darka Lazića, pa sve ostale kolege pratio koji su pjevali moje i Šabanove pjesme koje su zahtjevne. To su ljudi koji pokažu neku svoju interpretaciju, Handžić je dobar momak i strašan je vokal i nadam se da će uspjeti – iskren je pjevač.

Pored dobrog provoda, Šerifa često ističu kao pjevača koji uzima dobar bakšiš na veseljima, a mnogi ga nazivaju i kraljem bakšiša.

3061445-screenshot-28-ff

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Ja ne volim o tome da pričam. Kada dođem u restoran da ručam, prvo zovem konobara da ga počastim. Svi mi volimo novac na neki način, živimo od toga, ali svi u javnosti to potenciraju zbog snimaka sa svadbi, ali mi nemamo sa tim veze. Oni daju taj novac, oni nešto muljaju sa tim parama, ja ne znam niti me interesuje. Ja imam svoj honorar, dam sve od sebe i to je to – objasnio je pjevač na čiji jedan veliki hit publika nevjerovatno reaguje.

– U zadnje vrijeme „Sin” je preplavila sva veselja i svadbe i klubove, kada počne ta pjesma nastaje haos, kao i moja nova pjesma koju je radio Saško Nikolić, ali i stare pjesme poput „Starac i more”- tvrdi Konjević koga nemamo često prilike da vidimo u medijima.

3341904-whatsapp-image-20230204-at-2-09-03-pm-1-ff

FOTO: FAZLAGIĆ JASMIN

– Ja se ne pojavljujem često u medijima, ali fino je imati svoje ime i prezime izgraditi se kao čovjek i meni je dobro – kaže Šerif, piše Grandonline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *