SIN SINANA SAKIĆA UMRO U ZATVORU: Rašid iznenada preminuo, majka Velida neutješna

Rašid Sakić (45), sin pokojnog pjevača Sinana Sakića, preminuo je u KPZ Sremska Mitrovica, a uzrok smrti nije poznat.

Vijest o iznenadnoj smrti pojavila se na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici Loznica Grad, a porodicu su obavijestili iz zatvora o Rašidovoj smrti.

Kako smo saznali od izvora bliski porodici, neutješna majka Velida plače i ne može da dođe sebi, a uzrok iznenadne smrti još se utvrđuje.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=636853445147923&id=100064698188910

Pred nama su važni astrološki događaji jer 20. aprila nam stiže pomračenje Sunca u Ovnu, ali i mlad Mjesec istog dana. Zanimljivo je i to da retrogradni Merkur kreće 21. aprila.

Pomračenje Sunca odigraće se na samom kraju znaka Ovna 20.aprila i nagovještava kraj jedne faze. Ono što je bitno da znate je to da ovaj momenat nije dobar za nove projekte niti bilo kakve početke, pogotovo ako još uzmemo u obzir i retrogradni Merkur. s

Ovo pomračenje Sunca u Ovnu najteže će pasti Ovnovima, Vagama, Rakovima i Jarčevima.

Ovan

Ovo je kraj jednog životnog ciklusa i treba loše stvari da ostavite iza sebe.

horoskop

Vaga

Ovaj važan astrološki period odnosiće se na promjenu vašeg poslovnog partnerstva. To znači da možete da očekujete krizu u braku ili vezi, a isto tako može doći i do promjene poslovnog partnera.

Jarac

Pomračenje Sunca u Ovnu odnosi se na porodičnu situaciju, ali i pitanja stana. Moraćete da popravite odnose sa jednom osobom iz porodice, koji je već duže vrijeme loš.

Rak

Pred vama je period sa velikim poslovnim promenama.

To podrazumijeva kraj jednog ciklusa na radnom mjestu. Ukoliko planirate da mijenjate posao, znajte da nije dobar momenat.

(Kurir.rs/ Informer)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *