KARLEUŠA OBJAVILA SLIKU TAMARE ĐURIĆ SA NOVIM LICEM, PA ZAMOLILA SAMO JEDNO: Starleta skočila kao oparena

Starleta Tamara Đurić i trudna pjevačica Nadica Ademov sinoć su gostovale u emisiji “Ami G šou”, kada je došlo do njihovog okršaja.

U odbranu koleginice stala je Jelena Karleuša, koja je objavila sliku starlete koja je nastala ubrozo nakon plastičnih operacija i kratko napisala:

– Zagrlite svoje ćerke, svoje majke, sestre, prijateljice… Pružite im ljubav i podršku. Život je okrutan.

Jelena je takođe dodala:

– Vrijeme je da stanem u odbranu svojih koleginica i cijele branše. Svako nebitan, bez škole i zanimanja i ikakvog moralnog pokrića na Balkanu daje sebi za pravo da vrijeđa jednu pjevačicu, žensku muzičku zvijezdu. Način na koji se pjevačice u Srbiji vređaju, omalovažavaju i nazivaju pogrdnim imenima nigdje u svijetu nema – napisala je ona, pa dodala:

– Ovde svaki pas može da digne nogu i popiša, svaka nakaza da priča o izgledu pjevačica, a svaki ološ da sudi o moralu javnih ličnosti. Pjevačice u našoj zemlji su profesija ravna boksu! Mi smo kao vreće za udaranje i istresanje, meta svake isfrustrirane budale. Balkan ne poštuje velike ženske zvijezde u šoubiznisu. Bravo za Nadicu Ademov, a gremlinimka iz noćnih mora se ne ćuti – napisala je pjevačica.

Tim povodom se oglasila i starleta.

– Prvo nisam prozvala pjevačice vec golog*** pjevaljke, pa se shodno tome i pronašla. Lažni vegan nahranjen pljeskavicama. Ako ste zaboravili golog**a pjevaljka je neko ko godinama širi mržnju i govor preko istih mreža. Bavi se sociologijom i i pjeva među buricima na Kopaoniku dok Prijovićka peva u Grandu. Bila si mozda i zanimljiva nekada dok nisi postala ovoliki poltron i neko ko je sva svoja g**** pojeo posle vređanja i sejanja mržnje na tim istim mrežama. Pa ti si zašetnica promocije nasilja i mrznje na mrežama, da se nisi malo uplašila da te ne pozove neko na odgovornost?!?! Nista nisi uspjela, pjevanje ne ide, advokatura ne ide, otvori Onli fans. Nemas težinu, džaba se trudiš, sem u kilogramima. Veganka na kobasicijadi sa 200 kg – počela je izlaganje Tamara:

– Dakle ona se javila da navodno odbrani izvjesnu Nadicu Ademov za koju smo još u sinoćnoj emisiji utvrdili da ne znamo ko je, te da samim tim nije ni napadnuta.Javila se u svojstvu advokata ali branila je isključivo sebe jer je ovde riječ bila o golog*** pjevaljkama a ne o pjevačicama. Onli fans je rješenje svih problema ali neka cilja publiku sa fetišom prema debelim , sado-mazo, transe*sualnim ženama – završila je Tamara za Kurir.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *