NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 27. maja

Jupiter, planeta sreće, ušla je nakon 12 godina u znak Bika, što ukazuje na poboljšanje finansijske situacije svih horoskopskih znakova.

Jupiter u Biku je povoljan za privlačenje obilja, ali i sređivanje materijalne situacije.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedini horoskopski znakovi će uživati uticaj Jupitera iz Bika, pa će imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 27. maja to su znakovi među kojima su: Bikovi, Ovnovi, Rakovi i Vage.

BIK
Planeta sreće, ušla je u vaš znak nakon 12 godina, što znači da je sreća na vašoj strani. Merkur je takođe u vašem znaku, pa vam donosi nove mogućnosti za zaradu. Sada je pravi trenutak da tražite povišicu ili zaradite dodatan novac na osnovu nekog poslovnog projekta.

OVAN
Jupiter u drugom polju ne dozvoljava vam da ostanete bez novca, a isto tako možete da igrate i igre na sreću. Imaćete više prilika za zaradu, a to će verovatno biti neki honorarni poslovi. Vi ste jedan od znakova koji ne mora da brine o novcu.

RAK
Mars u Lavu donosi vam veliku zaradu. Posredstvom poslovnog partnera u znaku Lava možete da zaradite veliki novac. U svakom slučaju novac vam neće nedostajati.

VAGA
Mars u Lavu donosi vam finansijsku stabilizaciju. Bili ste u finansijskoj krizi posljednjih mjeseca dana, a sada će to da se promijeni. Preko prijatelja ćete uspjeti da dođete do novca, a to može da bude bolje plaćena poslovna ponuda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *