ASTROLOZI OTKRILI! USKORO DOLAZI NAJMOĆNIJI DAN U GODINI: Ako ste u ovom znaku rođeni, zabilježite datum – BLAGO VAMA!

U ovom mjesecu ćemo zabilježiti poseban datum – 26. maj. Tada će Jupiter, planeta sreće ući u znak Bika i zadržati se sve do 25. maja 2024. godine! Jupiter je planeta ekspanzije, rasta i prosperiteta, dok je Bik znak koji se odnosi na bogatstvo, stabilnost i praktičnost.

Jupiter i Bik u kombinaciji znače da će osobe sa Jupiterom u Biku biti sklone privlačenju obilja, finansijske sigurnosti i materijalnog blagostanja. Imaće priliku da upravljaju novcem na duže staze i ostvare dugoročne ciljeve. Horoskop kaže da treba da budete oprezni da ne postanete previše vezani za materijalne stvari i da ne zanemarite duhovni razvoj.

Rakovi i Ribe će osjetiti uticaj ovog Jupitera, ali će on biti najpovoljniji za Bikove, Jarčeve i Djevice. Evo šta im donosi:

BIK

Ulazak Jupitera u Bika ukazuje na sretne okolnosti i mogućnost dobijanja životnih prilika koje ste čekali. U narednih godinu dana može da vam donese zaljubljivanje, ali i dobre poslovne prilike. Vrijeme je za uljepšavanje, a zahvaljujući harizmi koju posjedujete uspjećete da dobijete sve. Mnogi pripadnici vašeg znaka staće na ludi kamen u narednih godinu dana.

JARAC

Planeta sreće ulazi u vaše peto polje, tako da možete da očekujete proširenje porodice. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo na javnom mjestu. U narednih godinu dana vaš život će biti zabavniji, jer ćete više izlaziti i upoznavati nove ljude.

DJEVICA

Naglašeno deveto polje sa Jupiterom u Biku ukazuje na mogućnost dalekih putovanja, ali i prilku za završetak studija, dodatne edukacije ili usavršavanje vještina. Ovo je idealan period da upišete kurs koji će uticati na porast vaših prihoda. Takođe, ovo je prilika za duhovni razvoj i upoznavanje drugih kultura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *