Srpski jutjuber pronađen mrtav danas, a prije 2 dana je snimio video: Evo šta je rekao, “TRAŽE TI PARE, A TI…”

Jutjuber Mirko Rašić (33), poznatiji kao Neovlašćeni serviser, a čije je tijelo danas pronađeno u garaži u Surčinu, posljednji prilog imao je samo dva dana prije smrti.

Rašić je godinama vodio svoj Jutjub i Instagram kanal na kojem se bavio automobilima i imao je stotine hiljada iskrenih pratilaca.

Ono što je zanimljivo jeste to da je u svom posljednjem prilogu u nekoliko navrata spomenuo pozajmljivanje novca, dugove i vraćanje dugova.

“Zovu te, prekidaju te , traže ti pare, a ti nećeš da im daš, jer ako im daš ne bi imao to što imaš”, rekao je na početku priloga. U jednom momentu je zloslutno prokomentarisao: Možda bih ovaj osmijeh zamijenio sa boljim životom.

Rašić je, podsetimo, danas nađen mrtav u jednoj hali u Surčinu, a tijelo je pronašao njegov kolega. Bio je vrhunski automehaničar, a na svom Jutjub kanalu je na originalan, duhovit i stručan način pričao o automobilima.

Rašić je bio vrlo aktivan i na društvenoj mreži Instagram, gdje je dijelio kratke privatne i poslovne klipove. Bio je karate trener, imao je svoj klub, bio je bio amaterski glumac i odigrao je mnogo predstava.

Otac je maloljetnog djeteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *