VOZAČ ZASPAO ZA VOLANOM, AUTO SE 3 PUTA PREVRNUO: Kako sada izgleda Minea – pisali da se povukla zbog DEBLJINE

Hrvatsku pjevačicu koja je harala muzičkom scenom devedesetih Mineu, godinama nismo imali prilike da vidimo

Renata Končić Minea devedesetih godina je bila jedna od najslušanijih pop pjevačica u regionu. 2000. godine objavila je album na kojem se nalazi pjesma “Rano”, a omot, u izazovnom izdanju, izazvao je veliku pažnju, ali i kritike javnosti.

Otpjevala je hitove kao što su “Good Boy”, “Vrapci i komarci”, “Sija sunce” i sa samo 19. godina učestvovala na Dori. Kasnije je osvojila nagradu “Debitant godine” i njena karijera je krenula uzlaznom putanjom.

Minea je u jednom trenutku zapostavila muziku i povukla se sa scene, i to nakon saobraćajne nezgode koju je doživjela 2010. godine kada se vraćala sa nastupa u Sloveniji.

“Doživjela sam saobraćajku kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbjeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživjele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama”, ispričala je Minea za hrvatske medije i dodala da su joj psihičke posljedice bile daleko teže.

Pjevačici je trebalo dvije godine da se oporavi i riješi depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja. Nije je bilo na sceni, a kako je rekla, u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji.

Pomogli su joj i lijekovi i psihoterapija, međutim zbog lijekova se ugojila 15 kilograma.

“Naravno da nisam bila srećna u tom nekom periodu kada sam napuštala karijeru. Sve to ima svoje uzroke i posledice. Debljina nije to zbog čega sam se povukla u nekoliko puta. Nedavno je bilo u novinama da sam zbog depresije, to je realnost današnjice, te nije sramotno”, objasnila je ona.

Što se tiče ljubavi, bila je u vezi od 2012. godine do 2019. godine sa bivšim fudbalerom Slađanom Ašaninom

Pogledajte kako danas izgleda Minea:

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *