RODITELJI KOSTE K. SE PRVI PUT JAVNO OGLASILI: Preko advokata poslali poruku roditeljima žrtava

Porodica dječaka koji je počinio masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru oglasila se preko zastupnika.

Ovo je prvo njihovo oglašavanje kojim su porodicama žrtava izjavili saučešće.

“Tog 3. maja zavladala je vječna tišina u kojoj nijemi od neizlječivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim djetetom i za Draganom koji je djecu sa toliko ljubavi pazio. Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj porodici zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Vječno u tuzi”, piše u poruci koju je u ime porodice Kecemanović prenijela advokatska kancelarija.

U Ulici Jovana Stojsavljevića u Zemunu u utorak, oko 14 sati je došlo do tuče više osoba. Sumnja se da je u pitanju tuča navijača.

Tom prilikom su neki od učesnika tuče upalili baklju, a jedna, za sad, nepoznata osoba je izvadila nož i D. N. (18) ubola u predelu srca. Drugi povređeni ima opekotine od baklje

Povređenom je lekarska pomoć ukazana u KBC “Bežanijska kosa”, gde su mu konstatovane teške telesne povrede, opasne po život. On je u teškom stanju zadržan na šok odeljenju.

Brzom intervencijom policajaca iz PS Zemun, uhapšen je N. K. (21), protiv koga je podneta krivična prijava za ubistvo u pokušaju. Policija je pronašla i nož kojim je, sumnja se, napadnut mladić.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. On će sutra biti saslušan.

Kurir.rs/Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *