ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA STIŽE NOVAC DO 12. JUNA: Evo kome će zveckati pare u novčaniku

Retrogradni Merkur je prestao, pa ćemo konačno osjetiti da se stvari pomeraju sa “mrtve tačke”. Pregovori kreću naprijed, a pojedini znakovi imaće sreće na finansijskom planu

Do juče smo bili svjedoci haotičnih dešavanja kao posledica retrogradnog Merkura koji je usporavao i pregovore o novcu. Zbog toga od juče zvanično možemo racionalnije da razmišljamo o ulaganjima.

U narednoj nedelji do 12. juna novac će imati Strijelčevi, Lavovi, Ovnovi i Ribe.

STRIJELAC – Saturn u dobrom aspektu sa Suncem donosi vam priliku da ostvarite pregovor o novcu koji će vam donijeti veću zaradu. To je nešto što traje već duže vrijeme, a sada ima šanse da se ta situacija riješi. Nećete baš “plivati u parama”, ali zvijezde rade za vas.

OVAN – Venera u Biku u aspektu sa Uranom ukazuje da razmišljate o ulganju u nešto što je rizično. Šanse su podjednako i dobre i loše, ali će vam biti primamljivo. Pazite da ne potrošite novca koji će vam biti neophodan do kraja mjeseca. Ujedno, očekujte da će vam jedna osoba vratiti novac koji je pozajmila od vas.

RIBE – Mars i Jupiter u drugom polju ukazuju na veću zaradu. Nije isključeno da ćete raditi više od jednog poslovnog projekta, pa ćete zbog toga imati novac. Za vas “nema zime”, samo treba da budete mudri sa ulaganjima. Dobra saradnja sa Ovnovima. 

LAV – Merkur je krenuo juče naprijed, pa se vaša finansijska situacija menja na bolje. Imate mogućnost da dobijete novac koji kasni već nekoliko nedelja. To neće biti veliki novac, ali će vam značiti u narednom periodu. Dobra zarada posredstvom Bikova. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *