Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                     

KAMERA ZABILJEŽILA UŽAS: Bahati mladić s oko 100 km na sat pokosio mladu doktorku Azru koja je OSTALA LEŽATI NA ULICI (UZNEMIRUJUĆE)

Armin Berberović koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala mlada doktorka Azra Spahić doveden je danas na saslušanje u tužilaštvo u Sarajevu.

Bahati mladić, podsjetimo, izazvao je saobraćajnu nesreću vozeći “mercedes” bez vozačke dozvole i u pijanom stanju.

Avaz saznaje da su nadzorne kamere sa hotela Zagreb, koje su pregledali nadležni organi, snimile kako Berberović velikom brzinom dolazi iz pravca Skenderije. Kako bi izbjegao vozila na šinama, koja su mu blokirala put, skreće u ulicu Dolina i udara tri djevojke.


FOTO: FACEBOOK

Mlada doktorica Azra Spahić (25) je na mjestu ostala mrtva.

Sumnja se da je vozio više od 100 kilometara na sat.

Berberović inače za sobom ima brojne saobraćajne prekršaje. Avaz saznaje da ima i neplaćene kazne u visini od oko 2.000 KM. Više puta mu je oduziman automobil i isključivan je iz saobraćaja.

Saobraćajna nesreća, podsjetimo, dogodila se preksinoć oko 23.30 sati u centru Sarajeva kad je na tri djevojke “mercedesom” naletio Armin Berberović (27). Spahić je nastradala na mjestu dok su dvije povrijeđene djevojke prebačene u bolnicu.

Azra, koja je rodom iz Bihaća, bila je zaposlena u Domu zdravlja u Sarajevu.

Jedna od povrijeđenih devojka A.S. (26) zadobila je povrede opasne po život i nakon operacije smještena je na odjeljenje neurohirurgije. Avaz prenosi da ima unutrašnje krvarenje mozga odnosno prelom baze lobanje i kičme. Djevojka je prema navodima medija takođe doktorka.

Druga povrijeđena djevojka S.E. (21) puštena je na kućno liječenje.

Na mjestu gdje je nastradala mlada doktorka u sarajevskom naselju Marindvor građani su cijeli dan donosili cvijeće i palili svijeće, a za danas je najavljen veliki protest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *