CAR SE OBRATIO DEJANU NAKON PROZIVKE, PA ZAPRIJETIO: “Ovo je opomena, ako ja počnem da pričam..”

Filip Car se oglasio kako bi odgovorio na sve koji udaraju na njegovu vezu sa Aleksandrom Nikolić. On se obratio i Dejanu Dragojeviću, nakon što se pronašao prozvanim u njegovoj današnjoj izjavi.

foto: Kurir.rs

-Lako za njihove fanove koji su opsjednuti Alex i sa mnom, pa našom podškom više nego svojim favoritima, ali što svi živi pokušavaju podbadanjem nas dobiti reakciju. Izbjegavamo izjave, nikog ne diramo, povukli se i čekamo da stanu s*ati više svi, imamo svoj život, nikog ne diramo, ne bavimo se ni sa kim, za nas je rijaliti završen. Ne znam koju potrebu ima bračni par Dragojević, bračni par Brajlović i još neki da konstantno podbadaju nas dvoje i bave se nama u svakoj izjavi, intervju, itd. Neka se udruženim snagama bave svojim životima, ljubavima i poslovima, ovo im je opomena, jer ako ja počnem da pricam o njima, njihovim ljubavima, izborima, poslovima i vjerenicama, baš ali baš će se sk*njati. Tako da evo nakon dve nedelje da dobiju mrvicu pažnje. Sve im najbolje i fokus na sebe, use naše podaše, nek puste nas – izjavio je Car.

Podsjećamo, Dejan je danas progovorio o navodima da je vjerio Jovanu.

– Kad budem vjerio Jovanu, to će se znati, a i zabilježiti kod mene na Jutjub kanalu, i molim babe da mi pošalju prsten – poručio je Dragojević, a moglo bi se naslutiti da je ovim indirektno želio da potkači fanove svoje bivše devojke Aleksandre i Filipa Cara

Kurir.rs/Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *