Trenutak kad je Đoković saznao da se meč prekida: POGLEDAJTE ŠTA SE DESILO SINOĆ NA WIMBLEDONU (VIDEO)

Novak Đoković sinoć je igrao na Centralnom terenu, a protivnik je bio Hurkacz.

Nakon 2:0 po setovima 7:6 (8), 7:6 (8), oko 22 sata i 39 minuta, u trenutku kada je Novak osigurao i drugi set, na terenu se pojavio supervizor Džeri Armstrong, prišao mu i rekao da se meč mora prekinuti.

Evo kako je to izgledalo:

Naime, zbog kašnjenja prethodnih mečeva na Centralnom terenu, Srbin i Poljak su na teren izašli tek oko 21.45, pa nisu uspjeli da meč na vrijeme privedu kraju.

Nastavak ovog meča nas očekuje danas nakon duela između Ribakine i Hadad Maje, koji je na programu od 14.30.

Zemljoters u fudbalu – Juventus je izbačen iz Evrope!

Slavni klub iz Torina je kažnjen zabranom igranja evropskih takmičenja, prenosi ugledni “Korijere delo Sport”.

Zbog finansijskih prevara i malverzacija kod transfera, “Stara dama” je prvo kažnjena oduzimanjem bodova u Seriji A, što je dovelo do toga da ne izbore mjesto koje vodi u Ligu šampiona.

Prema navodima iz Italije, Juventus se potom našao pod lupom UEFA, nakon čega su ljudi iz kluba tražili od evropske kuće fudbala “nagodbu”, odnosno da budu izbačeni iz Evrope na jednu sezonu.

Gore pomenuti izvor donio je informaciju da će to zaista i da se dogodi i da se samo čeka trenutak kada će UEFA objaviti zvaničnu informaciju, a da bi to trebalo da se dogodi na početku sljedeće radne nedjelje.

Juventus je trebalo da igra u Ligi konferencija, a u tom takmičenju trebalo bi da ga zamijeni Fiorentina, prenosi Kurir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *