INFORMACIJA IZ ISTRAGE! Ekskluzivno saznajemo: Ovo je majka male Danke guglala pre i posle nestanka deteta

Nakon veštačenja telefona majke nestale Danke Ilić otkriveno je da je ona neposredno pre nestanka deteta guglala granični prelaz između Srbije i Rumunije, saznaje Informer.

– Jako je čudno ponašanje majke i ono što je tražila u kompjuteru i telefonu neposredno pre nestanka. Ona je pretraživala na guglu granični prelaz Kladovo – Turnu-Severin – otkrio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević na Kolegijumu.

Takođe, majka deteta guglala je i krivičnu odgovornost, kolika je za neka određena krivična dela.

Glavni urednik Informera izneo je još jednu ekskluzivnu informaciju.

– Svi treba da znamo da policija maksimalno čini sve ne bi li mala Danka bila pronađena. Dve ili tri nedelje pre nestanka, njeni roditelji su je vodili na specijalistički pregled u Beograd. Kakav pregled je bio i o čemu se tačno radi, ne mogu sad da kažem zbog istrage – ispričao je Vučićevič.

Podsetimo, ekskluzivni snimak devojčice koja podseća na nestalu Danku Ilić iz Banjskog polja koju je objavio Informer nastao je na tramvajskoj stanici u centru Beču, a njega je zabeležio Srbin koji živi u austrijskoj prestonici.

Bečka policija od tada takođe traga za devojčicom koja podseća na malu Danku i Rumunkama koje su bile sa njom. Takođe, posle ovog snimka raspisana je i Interpolova poternica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *