Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                

3 HOROSKOPSKA ZNAKA PRONALAZE PRAVU LJUBAV 12. JULA 2023: Danas je vaš sretan dan

Tri horoskopska znaka pronalaze pravu ljubv 12. jula 2023. godine i to pod uticajem tranzita Sjevernog čvora kroz znak Ovna, piše Sensa.rs.

Za tri horoskopska znaka, Sjeverni čvor u Ovnu će učiniti nešto sasvim čudesno; otvoriće im oči da kako bi vidjeli da postoji neko u njihovim životima, upravo sada, ko ih voli. 

why-fall-love-1

Ovo je osoba koju treba bolje da upoznaju. Postoji velika šansa da na današnji dan, 12. jula 2023. godine, zaista pronađu svoju pravu ljubav.

1.VAGA

Nikada niste vjerovali u ljubav na prvi pogled, niti imate ideju o nekoj “pravoj ljubavi”. U stvari, osjećate se mnogo bolje u vezi sa životom i sobom kada se manje opterećujete idejom da pronađete bilo šta što je savršeno. A onda doživite ovaj dan, 12. jul i tranzit Severnog čvora u Ovnu, koji potpuno preokreće vašu sliku stvarnosti.

Danas je dan kada neko dolazi u vaš život i pokazuje vam da je život pun iznenađenja i da je sve moguće. 

Možda ćete sresti nekoga ko će vas oduševiti i jedino što ćete moći za tu osobu da kažete jeste da je ona vaša prava ljubav. Drage Vage, moguće je da se ovako nešto desi iv ama – ne razmišljajte mnogo o ovome – krenite i ostvarite svoje ljubavne snove.

2.ŠKORPIJA

Imate tajnu: oduvijek ste željeli da se zaljubite u nekoga koga biste mogli nazvati svojom „pravom ljubavlju“. Živeli ste svoj život baveći se istinitim i lažnim u smislu ljubavi, ali nikada niste vjerovali da bi vam se tako nešto moglo dogoditi. Nije da spuštate svoje standarde, jer to retko radite, već se više radi o tome da jednostavno ne vjerujete u “pravu ljubav”.

Pa, sve će se to promijeniti jer je Severni čvor u Ovnu uperen u vas i otvoriće kapiju tako da možete da vidite šta vam dolazi u susret. Današnji dan vas stavlja na pravo mesto u pravo vrijeme tako da možete da da budete dostupni nekome ko će da izađe čim vas vidi. Biće to jedna od onih životnih prilika koja se ne odbija.

 Zamislite – može da se dogodi i vama!

3.STRIJELAC

Budući da niste neko ko bira da bude u blizini mnogo ljudi, vaši izbori što se prijatelja i partnera tiče su uvek ograničeni. Prihvatate ono što imate u svom životu, a ako je nekom drugom osrednje, vama je izuzetno, jer ste jedinstveni u tom pogledu. Ova vaša posebnost vas, međutim, izoluje i tako, na svoj način, ne očekujete mnogo u smislu glamuroznog ljubavnog života.

To će se danas promijeniti tokom Sjevernog čvora u Ovnu. Danas će ovaj tranzit malo pomjeriti dinamiku i pokazati vam da „nije gotovo dok se ne završi“. Još uvijek imate mnogo neiskorištene ljubavi u sebi i tokom ovog tranzita naći ćete osobu na koju ćete staviti sve svoje karte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *