Evo zbog čega roditelji Matore i Anite NISU PRISUSTVOVALI vjenčanju u Crnoj Gori: OTKRIVENA ISTINA

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović juče su izgovorile sudbonosno “da” u Crnoj Gori, a ceremoniji su prisustvovali prijatelji, dok se roditelji nisu pojavili.

Kako izvor za “Blic” navodi, roditelji nisu baš na taj način prihvatili njihov brak kao i svi ostali, ali su donekle saglasni sa njihovom odlukom da uplove u bračne vode.

– Nisu ni one željele, a ni roditelji da prisustvuju vjenčanju, tako su se dogovorili. Prihvatili su njihov brak, ali ne na način kao i ostali. I dalje im je sve to veoma svježe. Anitin sin je još mali, zato ga nije dovela na svadbu, ne razumije sve to – kaže izvor za “Blic”, koji dalje otkriva da će Anita i Matora da naprave proslavu u Beogradu za porodicu i širu familiju.

– Njih dvije uskoro stižu u Beograd i planiraju da i ovde naprave veselje. U Crnoj Gori su bili samo prijatelji, a imaju u planu da u jednom restoranu ovde naprave veliku proslavu – zaključuje izvor za “Blic”.

Inače, Anita je odlučila da uzme Jovanino prezime, a tokom svečanog čina je sve vrijeme plakala.

https://www.instagram.com/p/CujzJ_LI7LT/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ae2f1146-c4dc-473b-97e7-43a00c479b8b

 Hvala ti što si moj život upotpunila i što ćeš biti moja žena – rekla je Matora, a onda se Anita odlučila da se odsad preziva Tomić, a onda su jedna drugoj stavile burme, a pao je i poljubac.

Mikica Bojanić, Marko Đedović, Sandra Rešić, Stefan Karić, Ermina Pašović i drugi bivši rijaliti učesnici veselili su se pored bazena, dok su se pojedini u transu popeli na stolice.

– Hvala vam svima što ste proslavili sa nama danas početak našeg zajedničkog života. Osećamo se zaista blagosloveno što vas imamo ovdje danas sa nama, na ovom najuzbudljivijem danu našeg života. Ljubav i velikodušnost koje ste nam iskazali, nikad nisu bile tako očigledne kao danas, i zbog toga vam nikada nećemo moći dovoljno zahvaliti. Anita i Jovana – pisalo je u poruci za zvanice na vjenčanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *