PERAJE SE PRIBLIŽAVA PLIĆAKU GDJE SU DJECA, RODITELJI VRIŠTE, A ONDA ŠOK! Kamera zabilježila neviđenu dramu (VIDEO)

Kupači u španskog gradu La Antilja su panično krenuli da bježe iz vode kada su ugledali veliko crno peraje u vodi. Ispostavilo se da nije bilo potrebe za tim.

Kupači u Španiji u gradu La Antilja su bježali iz vode kada je neko viknuo da u plićaku vidi crno peraje koje sječe talase, piše “Dejli Mejl”. Roditelji su trčali po svoju djecu, a ispostavilo se da nije bilo razloga za brigom pošto nije riječ o ajkuli, već o kljunastom kitu.

Policija je rekla da nije ajkula i da ljudi neće vidjeti reditelja Stivena Spilberga na obali sa kamerom, a nije ni kit ubica. Saopšteno je potom da se radi o kljunastom kitu koji je očito bio dezorijentisan.

NOVAK ĐOKOVIĆ izborio je svoje deveto finale Wimbledona tako što je u tri seta pobijedio Jannika Sinnera. U finalu će igrati protiv Carlosa Alcaraza. Đoković je najviše problema s Talijanom imao u trećem setu, kada se na svom servisu morao suočiti s dvije break-lopte koje su ujedno bile i set-lopte za 21-godišnjeg Sinnera.

Dobar dio gledatelja ujedno je i euforično dočekao priliku da se meč možda zakomplicira, a u jednom trenutku netko je doviknuo i “Vamos, Rafa” kako bi pokušao dekoncentrirati Đokovića. Ipak, srpski tenisač je nakon 15:40 nanizao četiri osvojena poena i tako ostao u setu, a na kraju ga je i dobio u tie-breaku.

“Ljubav i prihvaćanje”
Nakon što je Đoković obranio break-lopte i osvojio spomenuti gem, odlučio je ismijati wimbledonsku publiku tako što je glumio da plače, a nakon toga mu se s usana moglo iščitati kako gledateljima i psuje majku.

Publika je rijetko kad naklonjena Đokoviću i srpski tenisač na to je navikao. Ipak, nekad je njegova reakcija pretjerana. Novinari su ga nakon susreta pitali kakav odnos ima s publikom, a on je kratko odgovorio: “Sve je to ljubav i prihvaćanje.”

Dvoboj velikana u finalu
Đoković će se u finalu boriti za svoj 24. Grand Slam i osmi naslov pobjednika Wimbledona. Alcaraz i Đoković sastali su se zadnji put u polufinalu Roland Garrosa, kad je Srbin pobijedio s 3:1 u setovima, a kasnije i osvojio svoju 23. Grand Slam titulu. 

Sjajni mladi španjolski tenisač ima jedan osvojeni Grand Slam – US Open iz 2022. godine. Španjolac je trenutno prvi tenisač svijeta na ATP ljestvici, ali Đoković ga eventualnom pobjedom u finalu može prestići.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *