O OVOME BRUJI ČAČAK – 3 SUPRUGE ISTOG ČOVJEKA ZAJEDNO PRIMALE SAUČEŠĆE! Sve sam vidio, al ovo nikad! EVO ŠTA IH JE UMALO POSVAĐALO!

Na Gradskom groblju u Čačku održana je prije pet dana sahrana o kojoj se i danas priča.

Takva se zaista ne pamti jer su na sprovodu jednog Čačanina koji je preminuo u 54. godini saučešće primale sve tri njegove žene – jedna sadašnja i dvije bivše!

Okupila se brojna rodbina i prijatelji, a ovo nije promaklo nikome, pa su oni neupućeni ili koji su pokojnika upoznali u relativno skorije vrijeme raspitivali se ko su te tri žene i pri saznanju da su bile supruge, počešali bi se po glavi zbunjeno. Na samoj sahrani su komentarisali među sobom i nije bilo onoga kome je to promaklo.

Sve tri žene su bile pored kovčega držeći jedna drugu pod ruku i primale saučešće. Čak su jedna drugu i tješile kada bi koja od njih zaplakala. A to se često dešavalo. Pun sat vremena, tri vrlo atraktivne žene u crnini u pratnji troje djece slušale su u svojoj tuzi riječi utjehe od pridošlih rođaka, kolega, komšija i prijatelja.

– Svega sam se na sahranama nagledao, ali ovo nisam očekivao da vidim. Nisam mogao da vjerujem, posebno što su sve tri zaista iskreno žalile pokojnika i što su se držale zajedno. I zaista sve tri su lijepe i veoma zgodne, pa je cijela scena izgledala nadrealno – kaže naš sagovornik koji dodaje da se po čačku i poslije pet dana pripovjeda o toj sahrani:

– Znam ih sve tri i znam kakve su im naravi. Međutim, shvatio sam da svog rođaka nisam dovoljno dobro upoznao, kada je njemu pošlo za rukom da ih sve tri, sa svim njihovim vrlinama i manama, ujedini.

Ipak postoji nešto u čemu se se jedva usaglasile – kada su štampane umrlice bilo je teško da se dogovore čije ime od će stajati prvo pored imena troje djece. Naposlijetku su odlučile da ne bude nijedne od njih, već da samo bu imena djece navedena kao ožalošćene članove porodice.

Groblje u Čačaku

Kurir/ D. Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *